dezinfectanti

Dacris94.ro este magazinul  care comericializeaza in online dezinfectanti pentru  igiena completa din casa, restaurant, sala de fitness pe care o detineti sau din hotelul pe care il manageriati. Folosind sloganul “Mai bun, mai convenabil, mai curat!”, Dacris94 sustine calitatea desavarsita prin cele mai mici preturi pentru comercializarea produselor sale, astfel dand sansa tuturor celor interesati sa cunoasca adevarata igina a spatiilor civile, insitutionale sau industriale!

Colectia de dezinfectanti marca Dacris94.ro!

Microbii sunt cei mai mari dusmani pentru dumneavoastra, prezenta lor afectandu-va nu doar sanatatea, ci si aspectul pe care il va lua spatiul. De regula, cea mai importanta parte din procesul igienei este mentinerea sa pe o durata cat mai lunga, tocmai de aceea calitatea acestor solutii dezinfectante este exprem de pretioasa!

Obiectivul magazinului online este acela de a oferi dezinfectanti pentru orice tip de spatiu, igiena fiind cea necesara indiferent daca vorbim despre propria locuinta, restaurant, cafenea, hotel, sala de fitness,etc.

In acest sens pe site poti fi rapid achizitionate urmatoarele tipuri de solutii dezinfectante:

dezinfectanti

  • Pastile cu clor efervescente
  • Dezinfectant concentrat, cu efect bactericid si fungicid
  • Dezinfectant universal
  • Dezinfectant gel pe baza de clor
  • Sapun lichid antibacterian
  • Alcool sanitar

Punand accent pe preturile mici si modurile simple de achizitie, Dacris94.ro va ofera oportunitati multiple de a nu renunta la igiena spatiului, un element important pentru un stil de viata modern.

Vibe-ul pe care Dacris94.ro isi doreste sa-l aduca astazi in randul clientilor sai este acela de a pot cumpara dezinfectanti  mai bun si mai convenabili pentru un spatiu mai curat! Total inovativ, conceptul sau de  a promova dezinfectantii utili in multiple tipuri de locatii pare sa prinda in randul clientilor, tocmai de aceea dacris94 reuseste sa-si mentina pozitia in topul celor mai activi comercianti din aceasta nisa de profil!

Igiena completa incepe cu dezinfectantii de pe www.dacris94.ro

Comandati online dezinfectanti pentru un spatiu stralucitor! Dacris94.ro va ofera oportunitatea de a castiga lupta cu microbii, indepartandu-i definitiv din locul in care si-au creat o adevarata familie! Nu este greu sa procedati intocmai normelor de igiena, intrucat pe www.dacris94.ro gasiti la alegere orice aveti nevoie!

Dezinfectantii pot fi comandati prin interfata de shopping a magazinului online sau la numarul de telefon 0751-13.10.70

Cei de la Dacris94 comercializeaza si produse de curatenie pentru diferite tipuri de spatii, cat si articole de menaj sau alte produse de care aveti nevoie pentru a trai intr-un mediu de viata sanatos!

Pe cei de la Dacris94 ii puteti gasi si in locatia semnalata pe harta de mai jos!