Inceputul anului 2015 a adus noi reglementari ale regulamentului rutier, printre care si cea legata de transportarea copiilor cu masina: scaunul auto a devenit obligatoriu pentru copiii cu o inaltime de pana in 135 cm. Un scaun auto poate fi asigurat prin doua sisteme omologate pentru prindere: cu centura sau cu sistemul ISOFIX. Iar daca vorbim despre siguranta, cele din urma sunt recomandate, intrucat se fixeaza foarte strans si nu permit miscarea scaunului dupa instalarea lui.

scaune auto cu sistem ISOFIX

ISOFIX este o abreviere de la International Standards Organization FIX si reprezinta cel mai sigur sistem de prindere pentru bebelusul tau. Scaunele auto cu ISOFIX se fixeaza pe bancheta din spate a masinii, fiind ancorat in conditii de maxima siguranta. Sistemul este simplu de utilizat, iar scaunul auto devine parte integranta a masinii.

Beneficiile scaunelor auto cu prindere ISOFIX

Si, daca iti doresti parerea unor specialisti, trebuie sa stii ca ei sunt cei care recomanda sistemul de prindere ISOFIX la orice scaun auto. Asadar, indiferent cat de scurta e plimbarea pe care o faceti, nu-ti pune in pericol prichindelul si ofera-i siguranta si confort pe parcursul oricarei calatorii. Iata cateva beneficii ale scaunelor auto cu ISOFIX:

BabyNeeds isi intampina clientii cu o varietate impresionanta de scaune auto pentru prichindei. Indiferent ce culoare iti doresti, intra pe magazinul online BabyNeeds si alege-l pe cel care ti se potriveste! Materialele de cea mai buna calitate, dar si pretul scazut fac din BabyNeeds cea mai buna alegere pentru parintii care vor sa le ofere copiilor lor tot ce e mai bun!

In concluzie, alegerea unui scaun auto sigur si comod pentru bebe nu este ceva deloc complicat. Opteaza pebabyneedsntru scaunele auto cu sistem de prindere ISOFIX, alege-ti modelul preferat si bucura-te de calatorii! Sa ai drumuri cat multe, cat mai vesele si cat mai sigure impreuna cu prichindelul tau.Tu ce scaun auto ii cumperi bebelusului tau?