logo bman - magazin imbracaminte barbati

O data cu apropierea Sfintelor Sarbatori de Pasti cei de la BMan au dorit sa le faca o surpriza barbatilor cu noi modele de camasi barbatesti care sa le confere acestora un look masculin si elegant in aceasta perioada de Sarbatori si nu numai.

Noile modele de camasi de la BMan se adreseaza in special tinutelor office pe care acestia le pot adopta la diverse ocazii sau evenimente speciale. Pentru cei care sunt adeptii stilului clasic elegant pot opta pentru camasile de culori alb si negru acestea mergand foarte bine la evenimente office cum ar fi nunti, botezuri, petreceri private sau intalniri de afaceri. Este cunoscut faptul ca la astfel de ocazii o tinuta potrivita pentru orice barbat este una clasica alcatuita din culori neutre precum alb, negru si gri.

Un model nou de camasa barbateasca care se bucura de o larga simpatie din partea marilor designeri ce se regaseste  in gama celor de la BMan este cea lunga aceasta fiind prezentata la marile evenimente de la moda de la Paris si Milano, acest model fiind in pas cu ultimele trenduri in materie de moda masculina.

Cum cei de la BMan se adreseaza unei largi audiente masculine, din noua gama fac parte si camasi elegante barbatesti in modele florale acestea fiind potrivite pentru barbatii cu un stil vestimentar mai extravagant care ii ajuta sa se evidentieze foarte usor din punct de vedere al articolelor vestimentare pe care le poarta.  Desi multi barbati poarta camasile inflorate la tinutele casual, acestea pot fi accesorizate foarte usor si la outfit-urile office.

Camasi cu buline pentru barbatii cu un stil vestimentar aparte

cum sa porti camasa cu stil

Un alt model de camasi cu o mare frecventa de purtare in randul barbatilor este cel cu buline, aceste camasi oferind o larga versatilitate in ceea ce priveste tinutele la care pot fi accesorizate. La BMan camasile cu buline se gasesc intr-o larga multitudine de culori incepand cu cele clasice precum alb, negru si gri si terminand cu culori mai tari precum albastru deschis, galben sau roz. Primele culori ofera avantajul de a putea fi accesorizate la multe tinute ceea ce este foarte important in special pentru barbatii care doresc sa tinutele lor sa fie unele asortate pentru a avea un look cat mai placut pentru cei din jur.

Cumparati fara griji de la BMan! Aveti transport si retur gratuite!

Cei de la BMan ofera tuturor clientilor lor transport si retur gratuite pentru orice comanda.  Returul este unul gratuit in cazul in care produsul nu se potriveste marimii dvs ceea ce elimina taxa de transport pentru retur pe care multe alte magazine o percep.

Cei de la BMan ofera barbatilor posibilitatea de a-si cumpara orice articol vestimentar au nevoie pentru ca tinuta lor sa fie una atractiva si hainele pe care le poarta sa fie unele de calitate.  La BMan gasiti si alte articole vestimentare precum pantaloni, sacouri, costume, veste si nu numai.