Persoanele cu adevarat interesate de un sistem eficient de filtrare a particulelor metalice din apa au la dispozitie deferizatorul cu automatizare electronica, prezentat pe site-ul Clack.ro. De fapt, sunt 11 astfel de sisteme caracterizate de 3 tehnologii diferite, o a treia tehnologie fiind cea mai noua in domeniu. In legatura cu particulele metalice desprinse de pe tevile de la reteaua de apa, numai un aparat care se importa din S.U.A. prin comanda la Clack International Solutions poate sa reprezinte o solutie viabila.

Orice deferizator regasit in paginile site-ului Clack.ro este un sistem complex si fiabil.

deferizator apa

Cele 3 niveluri tehnologice regasite intr-un deferizator de pe Clack.ro

Fierul si manganul, pana si hidrogenul sulfurat, sunt elementele indepartate din apa potabila de acest sistem. Apa galbuie cu un gust metalic nu este recomandata pentru a fi consumata, cu toate ca vine pe retea pana la bateria de la chiuveta. Un deferizator montat cat mai aproape de aceasta chiuveta va rezolva situatia neplacuta, acest lucru fiind asigurat chiar si pentru 6 ani, dar multe depind de particularitatile celor trei tehnologii folosite:

  • Mediul filtrant BIRM – consta intr-o rasina catalitica neagra, dependenta in totalitate de pH-ul apei; este o metoda economica prin care grabeste si intensifica reactia dintre oxigenul dizolvat in apa si particulele metalice (rugina)
  • Minereul Pyrolox – este folosit de peste 70 de ani, si este format din dioxid de mangan; tocmai manganul il elimina din apa, dar la fel de bine elimina si fierul si hidrogenul sulfurat, aceasta actiune fiind efectuata indiferent de pH-ul apei
  • Revolutionarul mediu filtrant GreenSand+ – tehnologia aceasta este adusa in Romania de Clack.ro; permite debite superioare celorlalte, de chiar de 20 de litri/minut; indiferent de ce substante se afla in apa, actioneaza cu eficienta

Clack.ro ofera un deferizator care conduce la rezultate excelente in purificarea apei

Inaltimea unui deferizator este de aproximativ 1 metru, si diametrul lui este de 20 de centimetri. In acest corp, exista mediul filtrant incadrat de pereti din fibra de sticla si de alte materiale care sa permita presurizarea apei pentru a fi tratata, iar in exterior este montata o valva electronica de comanda. Rasinile trebuie spalate pentru a putea actiona din nou, iar acest lucru se va face prin trecerea apei in sens invers respectand un ciclu automatizat, stabilit de utilizator.

deferizator

O spalare a mediului filtrant dureaza cel mult 22 de minute, in rest putandu-se folosi apa deferizata. Valva electronica este produsa de Clack International Solutions si este user-friendly. Acest fenomen automatizat, petrecut intr-un deferizator, va lasa sa curga la chiuveta numai apa lipsita de fier, de mangan si de hidrogen sulfurat. Acestea sunt rezultate garantate, de interes pentru persoanele interesate sa consume o apa cat mai pura.

Clack.ro este site-ul de prezentare al deferizatoarelor produse de prestigioasa companie Clack International Solutions. Reprezentantii romani ai acesteia pot fi contactati pentru informatii si oferte la 0749.661.835. De asemenea, se poate obtine un raspuns de la acestia scriind un e-mail la office@clack.ro.

clack logo