leagan bebelusi

Proaspetii parinti au mereu grija de bebelusii lor punandu-le la dispozitie o diversitate de lucruri extrem de folositoare: hrana, scutece, patut, leagan pentru bebe, jucarii etc. Toate aceste produse inseamna o mare investitie, astfel incat fiecare dintre ele este ales cu mare grija, dupa o prealabila cercetare si informare asupra caracteristicilor sale si a beneficiilor pe care le-ar aduce pruncilor.

Unul dintre produsele necesare celui mic este leaganul de bebelusi pe care il ofera din toata inima magazinul online Babyneeds.ro. Aceasta firma se adreseaza parintilor oferindu-le o gama variata de produse, cu modele clasice sau moderne, la preturi ieftine, potrivite bugetului lor.

Pentru ca parintii au nevoie in ingrijirea celui mic de sfaturile unui prieten, Babyneeds.ro s-a perfectionat in analiza identificarii celor mai potrivite produse pentru copii, in functie de varsta pe care o au.

De exemplu, leaganele de copii pentru diferite varste se gasesc pe rafturile magazinului, care prezinta produse atat pentru interior, cat si pentru exteriorul casei, pornind de la ideea ca nu doar parcul trebuie sa ofere distractie celor mici.

Tipuri de leagane pentru copii, usor de gasit online

leagan-bebelusi

Babyneeds.ro este mandru sa prezinte o varietate de leagane pentru prichindei, astfel incat orice parinte sau bunic sa gaseasca cu usurinta produsul dorit, tinand cont de varsta, de preferintele celui mic, dar si de locul unde va fi amplasat scranciobul bebelusului.

Dintre ofertele sale pot fi amintite cele mai vandute dintre leaganele de bebe:

  • Jumper – simplu, confortabil si usor de instalat;
  • Leagan balansoar – cu doua functionalitati distincte, se pliaza usor pentru depozitare sau transport;
  • Scranciob cu conectare la priza – pentru evitarea consumarii bateriilor;
  • Scranciob de gradina – un leagan pentru pici in varsta de peste 3 ani;
  • Leagan portabil – poate fi transportat cu usurinta inclusiv in excursii sau in parc.

Toate aceste variante de leagane pentru bebe sunt perfecte pentru fiecare familie care doreste dezvoltarea armonioasa a copiilor lor intr-o lume a veseliei si a distractiei garantate.

Leagane de bebelusi ieftine pentru parinti iubitori

leagan bebe

Preturile de achizitie ale unui scranciob pentru bebe variaza in functie de caracteristicile fiecaruia in parte, dar si de varsta celui mic. Babyneeds.ro vine pe piata din Romania cu cele mai mici preturi la aceste produse.

Dintre leaganele de bebelusi ieftine, care pot fi gasite pe rafturile magazinului online Babyneeds.ro, pot fi amintite:

  • Hauck leagan Jump Jungle fun (poate fi prins cu usurinta de orice toc al usii) – recomandat pentru copii care inca nu merg;
  • Baby mix leagan muzical cu vibratii Magic – recomandat copiilor intre 0-1 ani;
  • Leagan – cadru metalic pentru mediul exterior – recomandat copiilor peste 9 luni;
  • Babymoov leagan pliabil cu conectare la priza Swoon Bubble Petrol pentru bebelusi intre 0-9kg;
  • Chipolino leagan si balansoar electric Sonata chicks

Pentru orice fel de informatii suplimentare, pe care un client doreste sa le obtina despre leaganele de bebelusi, Babyneeds.ro pune la dispozitie pe site numarul de telefon 0726817023 si e-mailul de contact office@babyneeds.ro.