Dozatoare de sapun confectionate din materiale precum ABS-ul sau inoxul, ce au capacitatile cuprinse intre 400 de ml si 2000 de ml si al caror design se armonizeaza cu orice grup sanitar sunt date spre vanzare de un magazin, ce activeaza in domeniul comertului virtual, anume de Arli.ro.

Arli.ro este un magazin online al carui scop consta in furnizarea si in livrarea uscatoarelor de maini sau a celor de par, dozatoarelor de sapun rezistente, dispenserelor de hartie, cosurilor de gunoi, produselor de curatenie, eliminatoarelor de insecte sau a odorizantelor profesionale.

In ceea ce priveste dozatoarele de sapun, se mentioneaza faptul ca acestea au un grad de rezistenta ridicat la actele de vandalism (in mod special cele fabricate din inox) si se potrivesc oricarui grup sanitar, deoarece au un design ce este fie modern, fie elegant.

dozatoare sapun

Din ce sunt fabricate dozatoarele de sapun de la Arli.ro?

Preturile dozatoarelor de sapun comercializate de magazinul online Arli.ro sunt avantajoase si difera de la produs la produs in functie de designul acestora, de marca care le fabrica si de materialele ce s-au folosit la confectionare.

De asemenea, din stocul Arli.ro fac parte produse ce pot doza in mod automat sapunul intrucat sunt dotate cu senzori ce detecteaza miscarea.

In plus, toate dozatoarele de sapun se comercializeaza impreuna cu cerficate de garantie si de calitate. Primele sunt valabile o perioada de 3 ani, iar cele de calitate sunt emise de marcile care le produc.

Printre produsele ce se gasesc in oferta magazinului se numara si cele descrise in cele ce urmeaza:

  • Dozatoare de sapun fabricate din ABS: in aceasta gama vi se pun la dispozitie produse ce au un grad de rezistenta ridicat, cu o capacitate de 1100 ml. Sistemele de dozare ale acestor articole sunt ideale pentru utilizarea mai multor tipuri de sapunuri. Astfel, acestea pot doza sapunul lichid, gelul de dus, samponul sau solutiile dezinfectante. De asemenea, culoarea acestora poate fi aurie, neagra, argintie sau alba

dozator sapun

  • Dozatoare de sapun fabricate din inox: acestea sunt mai rezistente decat cele din plastic. Designul acestora este elegant si sunt optime pentru grupurile sanitare din restaurante, hoteluri sau spa-uri. Rezervoarele au capacitati ce variaza de la 500 de ml la 1200 de ml. In aceasta gama puteti alege intre produsele ce se monteaza pe perete sau cele prevazute cu senzori de miscare

dozatoare sapun

Dozatoarele de sapun se adreseaza indeosebi domeniului HoReCa. Astfel, acestea sunt optime pentru baile insitutiilor spitalicesti, ale celor de invatamant sau ale marilor centre comerciale.

Achizitionarea dozatoarelor de sapun se face online

In cele din urma, dozatoarele de sapun sunt dotate cu yale, in vederea protejarii continutului rezervoarelor si au vizoare prin intermediul carora se verifica nivelul lichidului.

Achizitionarea acestor produs se face prin intermediul unei comenzi online, ce se plaseaza pe site-ul magazinul sau sunand la numarul de telefon 0742 176 622 sau la 021 320 63 64, precum si la adresele de e-mail office@arli.ro si vanzari@arli.ro.