Dreamfish.ro este o companie romaneasca aparuta acum cinci ani pe piata acvaculturii din Romania,care se ocupa cu importul si comercializarea furajelor extrudate de pesti, icre embionate pastrav si diverse echipamente de pisicicultura . Compania noastra este distribuitor oficial al icrelor embrionate pastrav, Aqua Search, compania daneza care produce icre embrionate de pastrav curcubeu, pastrav  indigen,  pastrav arctic si hibirizi la preturi competitive.

Daca aveti o pastravarie sau doriti sa va deschideti o pastravarie produsele comercializate de DreamFish.ro sunt cele mai bune.

Compania Dreamfish.ro comercializeaza produsele AquaSearch deoarece sunt cele mai bune la nivel mondial in productia de icre embrionate de pastrav. Compania daneza a investit de-a lunul timpului in resurse semnificative pentru productia si reproductia pastravului. Icrele provenite de la aceasta companie sunt imbunatatite genetic, au rata foarte mare de eclozare, ritm de crestere ridicat si licenta care certifica absenta  bolilor  specifice speciei , imunitatea crescuta si toleranta la stres si boli.

Ce fel de icre de pastrav puteti achizitiona?

logo dreamfish

Compania DreamFish are o gama variata de icre de pastrav in functie de necesitatile cumparatorului. Astfel puteti alege intre:

  • AguaSearch Fresch, special pentru productia de pastrav curcubeu, una dintre cele mai apreciate si cautate specii de pastrav din lumea intreaga
  • AquaSearch Late, special pentru productia de pastrav de apa dulce , oferta constand doar in icre de pastrav femela
  • AquaSearch Triploid pentru pastravul de comun, steril si usor de controlat la nivel de greutate pentru optinerea dimensiunilor dorite cu exactitate
  • AquaSearch Mixed, cu icre de pastrav embrionate cu material genetic mix, special pentru obtinerea de masculi si female pentru specii precum pastrav fontanel sau pastrav indigem
  • AquaSearch Gold,icre embrionat de pastrav auriu, unul dintre cele mai spectaculoase specii de pastrav

Conditii de livrare si comanda pentru icre de pastrav

Icrele de pastrav sunt ambalate in cutii speciale compartimentate din polistiren, izolate la exterior in cutii de carton. Aceste cutii speciale au capacitatea maxima de 100.000 icre+5-10% ,comanda minima fiind de 50.000 icre.

Pentru a va intra in posesia coletelor trebuie sa va deplasati la Aeroportul Otopeni  daca sunteti din Bucuresti, daca sunteti din tara , coletul vi se va livra oriunde in tara. Pentru a comanda icre de pastrav puteti trimite un e-mail pe adresa office@dreamfish.ro sau direct din formularul de contact. Pentru a vi se lua in calcul comanda, trebuie depus un avans de 50% urmand ca restul platii sa se efectueze la livrare. Important de stiut este ca toti clientii care comanda si platesc integral totul primesc discounturi de volum. Dupa ce icrele de pastrav au fost achizitionate ,fiecare pastravarie trebuie inregistrata in sistemul Traces la Directia Sanitar Veterina de pe raza careia isi are sediul .

Compania DreamFish ofera solutii complete pentru pisicicultura. Pentru comenzi, intrebari sau nelamuriri puteti suna la numerele: 40752.207.966, +40726.586.932.