Un corp armonios inseamna un trup bine-proportionat si cu forme placute. Femeile care isi doresc accentuarea acestor forme sau obtinerea lor pot apela la procedurile de succes ale domeniului de chirurgie estetica. Cu o vasta experienta in reoferirea de incredere si frumusete femeilor de toate varstele, Dr Sorin Parasca este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, expertul care asigura succesul unei operatii de augmentare a sanilor si recapatarea increderii in propriul corp. Denumita si “tehnica de marire a sanilor”, interventia realizata de echipa Dr Sorin Parasca este modalitatea prin care pacientele pot capata increderea in propriul corp, precum si armonia acestuia.

Cat dureaza si care este perioada de recuperare dupa operatia de marire a sanilor?

operatie marire sani

Inainte de a lua decizia apelarii la un implant mamar, Dr Sorin Parasca va invita la un consult specializat, unde urmeaza sa decideti marimea implantului si sa aflati toate detaliile necesare despre tehnica folosita. Operatia de marire a sanilor consta in:
• Remodelarea sanilor cu ajutorul implantelor mamare, niste saculete umplute cu silicon, raspunzatoare pentru ridicarea sanilor si oferirea de fermitate;
• Augmentarea mamara este interventia realizata sub anestezie totala;
• Durerile postoperatorii sunt suportabile, acestea fiind controlate cu ajutorul unei medicamentatii speciale;
• In prima noapte de dupa operatia de marire a sanilor este recomandat sa ramaneti in clinica, pentru ca a doua zi sa fiti externata;
• Perioada postoperatorie este momentul in care trebuie sa purtati un sutien elastic special, pentru a fi sigure ca interventia este un real succes.
Despre toate aceste detalii, precum si multe alte precizari legate de operatia in sine, urmeaza ca pacienta sa discute la cabinetul dr Sorin Parasca, locul unde urmeaza sa fie intampinata cu caldura, amabilitate si discretie din partea personalului medical.

Programati o consultatie preoperatorie pentru interventia de augmentare mamara, la cabinetul Dr Sorin Parasca.ro

mamoplastie

 

Obtineti toate detaliile despre interventia la care urmeaza sa fiti supusa doar prin simpla programare a unei consultatii la cabinetul Dr Sorin Parasca. Pentru mai multe detalii despre procedura, precum si agenda d-nului doctor, echipa va asteapta la numarul de telefon 0723 513 914, precum si la adresele de e-mail sorin.parasca@clinica-estetica.ro/ office@clinica-estetica.ro. Aspirati spre perfectiune, iar chirurgia estetica va va veni in ajutor.
Apelati mereu la experti atunci cand vine vorba despre transformarile prin care corpul dumneavoastra urmeaza sa treaca, iar echipa Dr Sorin Parasca va va sta mereu la dispozitie