Juniorul tau se poate bucura multumita magazinului online Elaptepraf.ro de o gama bogata de lapte praf pentru mai multe varste si pentru mai multe greutati. Magazinul online Elaptepraf.ro se ocupa in primul rand cu distribuirea produselor destinate cresterii copilului dumneavoastra. Astfel, echipa magazinului online se axeaza pe analizarea si cercetarea in permanenta a acestei pieti economice si isi propune sa ramana in contact cu dorintele si cerintele clientilor. Magazinul planuieste sa mentina acest obiectiv la standarde cat mai intalte si il duce spre indeplinire prin intermediul unui dialog transparent cu potentialii clienti.

humana lapte praf

Tot in ideea de a dezvolta atat acest obiectiv, cat si relatia dintre echipa magazinului si clienti, Elaptepraf.ro colaboreaza cu o serie de producatori specializati in produsele destinate cresterii bebelusilor. Cel mai de seama partener al magazinului online Elaptepraf.ro este considerat a fi compania Humana.

Brand-ul Humana a aparut in urma cu aproximativ 60 de ani, in Germania, de unde s-a dezvoltat de-a lungul timpului in intreaga Europa, devenind cel mai cunoscut brand in ceea ce priveste producerea laptelui praf pentru bebelusi. Laptele praf Humana este considerata a fi printre primele formule de lapte care are cea mai apropiata compozitie de cea a laptelui matern. Pentru a putea ramane un partener pentru parinti in ceea ce priveste cresterea bebelusilor, Humana incearca sa ramana in permanenta in contact cu noile inovatii in acest domeniu.

Astfel, Humana este printre putinii producatori de lapte praf pentru copii care are un portofoliu extrem de bogat la acest produs. Laptele praf Humana este testat in cele mai performante laboratoare, reusind prin intermediul analizelor periodice sa fie un produs aprobat de catre sandardele medicale si sanitare.

Care sunt tipurile de lapte praf Humana pe care le puteti comanda de pe Elaptepraf.ro?

Pentru a putea satisface nevoile si preferintele cat mai multor categorii de parinti si de bebelusi, magazinul online Elaptepraf.ro cauta sa isi actualizeze in permanenta gama de produse la laptele praf. Mai mult decat atat, echipa magazinului Elaptepraf.ro constientizeaza importanta pe care laptele praf o are in alimentatia copilului, precum si in formarea metabolismului acestuia. Astfel, puteti comanda de  pe acest link, urmatoarele tipuri de lapte praf precum:

  • Lapte praf de la Humana 3. Are cu gust de banane sau de vanilie. Este recomandat bebelusilor care au de de la 10 luni in sus si o greutate de 600 g
  • Lapte praf humana 2. Recomandat bebelusilor mai mari de 6 luni si care au o greutate de 600 g
  • Lapte praf humana kindermilch 2. Acest tip de lapte praf Humana este pentru copii care au peste 2 ani si o greutate mai mare de 550 g

Care este politica de comanda online a magazinului Elaptepraf.ro?

lapte praf

Magazinul online Elaptepraf.ro va ofera posibilitatea de a va comanda laptele praf Humana direct de la locul de munca sau de acasa, prin intermdiul unei platforme online. Astfel, comanda va va fi livrata direct la adresa indicata de dumneavoastra in formularul cu datele de contact, iar plata o puteti realiza fie in sistem ramburs fie prin intermediul cardiului bancar.

Accesati site-ul magazinului online Elaptepraf.ro si alegeti tipul de lapte praf Humana care sa se potriveasca bebelusului dumneavoastra.