Conceptul de room escape a inundat piata romaneasca si a devenit principala distractie a locuitorilor Capitalei. Room escape-ul este un joc de societate pentru adulti, care a fost inspirat din jocurile de pe calculator si foloseste acelasi principiu ca si acestea: grupuri de doua, pana la sase persoane sunt inchise intr-o camera tematica din care trebuie sa evadeze in cel mult 60 de minute, pentru a fi declarate castigatoare. In interiorul camerelor tematice, participantii vor fi nevoiti sa rezolve diverse mistere, puzzle-uri si sa gaseasca indicii, care sa ii aduca din ce in ce mai aproape de cheia care ii va elibera.

Considerat cel mai bun prilej de a petrece timpul cu prietenii, room escape-ul este si un remediu impotriva stresului, dar si mijloc prin care oamenii isi pot stimula creativitatea. Toata energia este canalizata in scopul gasirii unei metode de eliberare, ceea ce face din room escape si un exercitiu mental.

Doar la room escape-ul Dilemador te distrezi in trei camere tematice!

Unul dintre cele mai cautate escape room-uri din Bucuresti este Dilemador, deoarece, spre deosebire de concurenta, el pune la dispozitia clientilor sai trei camere tematice si nu una singura.

escape room game of thrones

  • Prima camera de tipul escape room este decorata in stilul cartii scrisa de George R. R. Martin, Game of Thrones. Odata inchisa in acea camera, echipa care participa va avea un singur obiectiv: de a gasi o modalitate de cucerire a Tronului, in ciuda tuturor obstacolelor care vor aparea. Doar colaborand cu cei din echipa si rezolvand misterele veti putea sa capatati coroana si sa fiti considerat regele dezlegarii dilemelor.
  • Cea de-a doua camera este inspirata din seria Star Wars, in care va trebui sa urmati una dintre cele doua cai, care va vor ajuta sa evadati. Fie ca sunteti de Partea Luminoasa, fie ca preferati Partea Intunecata, provocarea va fi aceeasi: sa rezolvati puzzle-urile si sa gasiti Forta care va va ghida in descoperirea cheii.
  • Camera numarul trei iese din tipar, datorita numelui pe care il poarta. Kama Sutra este camera destinata cuplurilor, care doresc sa rezolve mistere, in timp ce se bucura de aroma betisoarelor parfumate. Regulile sunt aceleasi ca si in celelalte camere, numai provocarea se schimba.

Dilemador este alegerea bucurestenilor, pentru ca garanteaza distractia, iar daca doriti sa vedeti pe viu aventurile prin care au trecut personajele voastre preferate, nu ezitati sa faceti o rezervare pe site-ul room escape-ului.

La Dilemador aveti sansa sa demonstrati ca niciun obstacol nu va sta in cale si ca iesiti intotdeauna invingatori!