Eficienta filtrelor cu carbune activ se poate stabili numai prin analiza apei filtrate. Filtrele cu carbune activ sunt sisteme care datorita mediului lor filtrant cu continut ridicat de carbon, indeparteaza cea mai mare parte a impuritatilor din apa si lasa apa limpede, redandu-i proprietatile optime specifice apei potabile, apei de consum. Clack.ro comercializeaza filtre de apa cu carbune activ produse in S.U.A. de catre specialistii de la Clack International Solutions, si de aceea pot fi numite prin excelenta filtre eficiente de apa.

filtre de apa cu carbune activ

 Aceste filtre se monteaza pe reteaua de apa, sub chiuveta, pentru ca la baterie sa curga apa limpede, cristalina, care nu prezinta niciun fel de risc de imbolnavire sau de intoxicare.

Ce impuritati inlatura filtrele cu carbune activ Clack.ro?

Producatorii de filtre de apa cu carbune activ americani au depus eforturi pentru gasirea unui sistem eficient si a unor elemente filtrante puternice, care sa filtreze cu acuratete urmatoarele impuritati din apa de la chiuveta:

  • Nitratii – nitratii sunt in centrul atentiei si se duce o lupta acerba de indepartare a lor din apa potabila; acesti compusi exista ca urmare a imprastierii de ingrasaminte naturale si din cauza regnului animal, deci au 2 cauze principale de aparitie
  • Calcarul – duritatea apei este redata de calcar; o apa dura afecteaza pana si reteaua de apa, in timp; iata de ce apa cu continut de calcar care este bauta nu este o apa sanatoasa, deoarece ataca organismul in timp
  • Nisipul – este inlaturat pe cat posibil inca din prima prelucrare a panzelor freatice sau a rezervelor de apa, inainte sa fie impinsa pe retea pana la punctul final de consum
  • Insecticidele, erbicidele – distribuirea din abundenta sau necorespunzatoare a acestor substante duce la infiltrarea in pamant si ulterior in ajungerea in apa potabila ce curge la chiuveta de pe retea

filtre apa carbune activ

Filtrul cu carbune activ Clack.ro, o solutie de necombatut

Filtrul de apa cu continut de carbune activ este un produs ergonomic, ce nu are consumabile, deci poate fi folosit pentru 4-6 ani fara interventii asupra acestuia. Carbunele activ este un compus cu continut ridicat de carbon, obtinut din carbune, lemn, turba, coji de nuca de cocos sau alte materiale. Atat utilizatorii casnici, cat si cei din spatiile industriale sau farmaceutice pot simti diferenta inainte si dupa instalarea filtrului in calitatea apei consumata zi de zi.

Pana si clorul liber este indepartat din apa, asadar solutia prezentata de Clack.ro prin aceste filtre de apa cu carbune activ este, intr-adevar, de necombatut; eficienta ei este totala, mai ales ca acesta poate fi si programat, pentru o regenerare in momentele in care nu se consuma apa. In urma regenerarii, filtrul va fi din nou disponibil pentru o eficienta maxima de filtrare, acest lucru timp de minim 4 ani si de maxim 6 ani, perioada dupa care filtrul trebuie inlocuit integral.

Clack International Solutions poate fi apelata la numarul 0749.661.835 sau poate primi e-mail, la adresa office@clack.ro.

filtre carbune activ