Compania Dreamfish activeaza in domeniul acvaculturii de pe piata romaneasca din anul 2011 si se ocupa cu importarea pestilor din tari precum Germania, Danemarca, Italia si Austria. In plus, aceasta companie este distribuitor autorizat de firma Skretting, care este recunoscuta ca fiind numarul 1 in productia de furaje pentru pesti, cat si de firma AquaSearch, care reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de icre embrionate de pastrav din intreaga lume. Una dintre preocuparile principale ale companiei Dreamfish este distribuirea furajelor pentru mai multe specii de pesti, dar in principal, a furajelor pentru pastrav.

De ce sunt importante furajele pentru pastravi de la Dreamfish.ro?

Dreamfish este recunoscuta pentru faptul ca isi desfasoara activitatea in cele mai benefice conditii, care protejeaza mediul inconjurator, iar furajele pentru pesti sunt depozitate in cele mai sigure conditii.

Pe teritoriul Romaniei, afacerile care incaseaza cel mai mare profit din domeniul acvaculturii o reprezinta fermele piscicole in care sunt crescuti pastravii. Fiecare detinator al pastravariilor isi doreste ca afacerea lui sa prospere, iar pentru ca pestii sa creasca sanatosi si gustosi este important sa fie hraniti cu furajele de pastrav marca Dreamfish, care contin amestecuri de faina, grasimi si proteine, esentiale in hrana lor, chiar de la inceputul cresterii.

Aceste furaje de pastrav sunt considerate esentiale in dezvoltarea si in evolutia nutritiva a pestilor, mai ales pentru cei care sunt crescuti in crescatorii.

Ce furaje de pastrav gasiti in stocul Dreamfish si cum le puteti comanda?

furaje pastrav dreamfish

Compania Dreamfish ofera servicii eficiente si de inalta calitate pentru domeniul pisciculturii si furnizeaza una dintre cele mai potrivite furaje de pastrav, asa cum este si Nutra. Recomandat ca produs de inceput, este produs flexibil, cu care pestii pot fi hraniti in perioada cresterii.

  • Nutra 4.0, cu cea mai fina granulatie, ideala pentru prima hranire a pastravilor
  • Nutra 3.0, benefica pentru pestii cu greutatea de 0.2 grame pana la 0.5 grame
  • Nutra 2.0, potrivita pentru pestii de 0.5 grame pana la cei de 1.5 grame
  • Nutra 0, cu cea mai mare granulatie, pentru pestii de 1.5 grame, pana la 5 grame

In momentul in care va decideti sa achizitionati furajele pentru pastrav, puteti comanda direct de pe site-ul celor de la Dreamfish sau suna la unul dintre numerele de telefon 0752 207 966 sau 0726 586 932. Odata ce ati plasat comanda, compania va va trimite o oferta, in functie de cantitatea produselor si de valoarea acestora.

Daca sunteti detinatorii unor ferme piscicole si va aflati in cautarea unor furaje pentru pastravi de calitate, nu ezitati sa accesati pagina Dreamfish.