Sezonul de toamna se apropie si cei  de la Zega desfasoara o campanie de reduceri la articolele specifice sezonului ce sta sa inceapa. Gecile de dama sunt unele din piesele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderopa unei femei, acestea fiind unele din cele mai des folosite articole pe care femeile le imbraca in sezonul friguros.

o geaca de dama calduroasa iti ofera confort pe o vreme geroasa

Chiar si in cele mai friguroase zile, gecile de dama ieftine  de la Zega iti ofera confortul si caldura de care ai nevoie pentru ca tu sa treci mai bine peste frigul si ploaia ce sunt foarte prezente in perioada de toamna. Modelele de geci de dama cu guler de blana sunt ideale pentru zilele extrem de friguroase, blana avand rolul de a te proteja de vremea rea de afara si de a face fata mai bine vremii neprielnice.

Un alt model de geaca de dama foarte la moda in ultimii ani sunt cele lungi acestea avand rolul de a tine de cald si in partea de jos la picioare. Acestea sunt recomandate doamnelor care au o talie subtire si doresc o haina care sa le tina de cald chiar si in perioadele geroase de iarna. Acestea sunt dotate cu gluga ce are rolul de a te proteja de vantul puternic de afara, de ploaie si ninsoare. Totodata buzunarele laterale fac ca aceste geci de dama destinate sezonului friguros sa fie si foarte practice. Toate acestea fac ca acest model de geaca de dama sa fie unul ideal atat pentru sezonul friguros de toamna cat si pentru cel de iarna atunci cand vremea devine foarte geroasa.

Gecile scurte, cambrate  pentru femei de la Zega  sunt unele din cele mai cautate modele, acestea fiind unele foarte purtate de catre doamne date fiind comoditatea, eleganta si confortul lor. Pentru a comanda una din gecile de dama prezentate in randurile de mai sus, intrati pe site-ul celor de la Zega si puteti comanda simplu si rapid cu doar cateva click-uri. Comanda efectuata va fi preluata de unul din agentii nostri si produsul va fi livrat intr-un interval de 2 – 5 zile.