Green Global este firma care se ocupa cu reciclarea deseurilor, un serviciu complet realizat in cele mai sigure conditii atat la nivel local, cat si la nivel national. In Romania, reciclarea deseurilor ajunge la un procent mult prea scazut fata de intregul volum pe care il produce, insa astazi Green Global este prezent pentru a se ocupa de protejarea mediului inconjurator si cresterea calitatii modului de trai al tuturor cetatenilor.

Reciclarea deseurilor in Romania, o actiune care ia amploare

reciclarea deseurilor

Conform statisticilor din ultimii, Romania ocupa ultimele locuri in randul tarilor europene  care recicleaza deseuri, insa astazi optimismul apare odata cu prezenta firmei de reciclare deseuri, Green Global. Potrivit ANMP, cantitatea de deseuri adunata intr-un sigur an de la cetateni este valorificata la 8 milioane de tone, iar serviciile de reciclare deseuri, deloc numeroase nu reuseau sa protejeze ecosistemul asa cum se cuvine.

In prezent, Greenglobal.ro este una dintre acele firme de reciclare deseuri care isi pune serviciile la indemna cetatenilor, indiferent daca vorbim despre capitala sau judetul Ilfov, de orase din Muntenia, Maramures,Transilvania, Banat, orase de langa Prut sau Dobrogea.

Pentru a pune la dispozitie cetatenilor un ecosistem cu adevarat sanatos, Green Global activeaza in domeniul reciclarii cu urmatoarele servicii:

  • Reciclarea materialelor textile
  • Reciclarea sticlei
  • Reciclarea PET-urilor
  • Reciclarea electronica
  • Reciclarea calculatoarelor
  • Reciclarea recipientelor din plastic

In momentul degradarii, deseurile pot avea efecte nocive asupra mediului datorita emisiilor eliberate in aer, tocmai de aceea trebuie vizata reciclarea lor intr-o maniera completa si eficienta.

Reciclarea deseurilor si repunerea lor in circuit

firma reciclare deseuri

Colectarea deseurilor este o actiune pe care orice cetatean ar trebui sa o realizeze, insa Green Global este una dintre acele firme care se ocupa in mod corect de reciclarea acestora. Detinand echipamente performante si autoutilaje menite sa transporte in mod sigur deseurile, Green Global finalizeaza cu succes intreaga actiune de protejare a ecosistemului.

Inainte ca ultimul pas sa fie realizat, cel al reciclarii deseurilor, Green Global va colecta selectiv deseurile direct de la sursa si le va transporta pana la locatia in care se produce reciclarea. Astfel, odata reciclate, o mare parte din deseuri se vor transforma in produse ce vor reintra in circuit.

Reciclarea optima a deseurilor conteaza atat pentru imaginea Romaniei, cat si pentru stilul de viata cetatenilor , iar astazi Green Global este firma care se ocupa de mentinerea ecosistemului intr-o stare optima!

Green Global – ” Impreuna pentru natura!”