Orice eveniment din viata unui om are un invitat constant care-l onoreaza de fiecare data, starnind bucurie si aplauze puternice. Tortul ramane cea mai iubita prajitura a oricarei petreceri, indiferent ca este vorba despre o nunta, despre tortul de botez al prichindeilor, despre o zi onomastica sau orice alta ocazie care necesita prezenta unei asemenea prajituri impozante.

Cele mai bune torturi din mediul online sunt create cu pasiune si cu talent de cofetaria Cristine.ro, care reuneste priceperea cofetarilor, retete unice si savuroase, dorintele implinite ale clientilor ce doresc torturi personalizate, perfecte pentru diferite ocazii din viata.

Cristine.ro vine in fata clientilor sai, ce doresc sa faca comenzi de tort in Bucuresti , cu un site atractiv, in culori placute, atractive ochiului, punand la dispozitia acestora cateva servicii extrem de utile, precum:

 • Lejeritatea in a da comanda de tort online in orice loc din Capitala;
 • Relatia extrem de stransa intre cofetarie si client prin telefon si e-mail;
 • O multime de produse apetisante, personalizate.

Ce fel de torturi se pot cumpara online

Cofetaria online Cristine.ro prezinta pe rafturile sale virtuale o multime de torturi apetisante, care lasa gura apa celor care le privesc de dincolo de monitoare. Ingredientele naturale, delicioase, sunt adunate impreuna de cofetari priceputi pentru a crea cele mai savuroase si mai spectaculoase torturi din mediul online.

Tortul este regele prajiturilor, cel mai important produs de pe masa sarbatoritor, asadar trebuie sa aiba o atitudine aristocratica, un gust divin si sa fie mereu la inaltime, cucerindu-i pe musafiri prin aromele patrunzatoare, care sfredelesc de placere papilele gustative.

Dintre torturile online pe care orice persoana din capitala ar putea sa le comande de la Cristine.ro, pot fi amintite:

 • Torturile aniversare – bucurii pentru cei mai iubiti dintre sarbatoriti de ziua de nastere;
 • Torturi pentru botez – produs unic pentru o sarbatoare unica din viata unui om;
 • Torturi pentru copii – adorate de cei mici, comandate de bunici si mamici;
 • Torturi de casa – amintiri dragi ale copilariei tuturor;
 • Torturi de nunta – cele mai senzationale prajituri cu ocazia celei mai dragi perioade din viata unui cuplu.

Comenzile de torturi online de la Cristine.ro sunt primite indiferent de momentul zilei, tot cea ce are de facut clientul este sa scrie pentru a contacta reprezentantii cofetariei si sa se bucure de savurarea celui mai delicios tort din lume.

Torturi personalizate cu livrare la domiciliu in Bucuresti

Cristine.ro pune in practica dorintele clientilor sai, creand torturi festive, delicioase, cu aspect deosebit, rafinat, cu scopul de a realiza tortul perfect pentru evenimentul pe care si-l doresc acestia. Imaginatia si creativitatea clientilor sunt transpuse in practica de magia cu care sunt inzestrate mainile maestrilor cofetari de la Cristine.ro.

O alegere la indemana oricui, torturile online personalizate reunesc cu succes:

 • Aspectul profesionist;
 • Ingrediente proaspete;
 • Inspiratie;
 • Creativitate;

Momentele din viata merita sa ramana in memorie, asadar oricine isi doreste sa-si creeze propriul tort poate intra in legatura cu reprezentantii Cristine.ro pentru comezi de torturi online in capitala. Numarul de telefon afisat de site pentru a se comanda realizarea unui tort cu livrare la domiciliu in Bucuresti este 0744 639 301, dar in orice moment cofetaria online Cristine.ro poate fi contactata inclusiv prin e-mailul la contact@cristine.ro.

torturi online bufnita-600x600

torturi online caramel-600x600

torturi online de poveste-600x600

torturi online elefant acrobat-600x600

torturi online naked-600x600