Laptele praf Humana 1 este ideal, atat pentru copiii care nu sunt alaptati cu lapte matern, cat si in completarea acestuia. Odata ce ai nascut, resposabilitatea ta este sa ai grija de bebelusul tau si sa ii oferi tot ce este mai bun si mai sanatos. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii atunci cand faci o schimbare in alimentatia copilului este: Intotdeauna trebuie sa ceri sfatul persoanelor calificate in medicina, cel mai bun ajutor va veni de la medicul de familie pe care il frecventati!

humana 1

Laptele praf Humana 1 are in compozitia sa nutrienti regasiti si in laptele matern, de aceea va fi varianta perfecta in cazul in care nu poti alapta. De asemenea, acest lapte praf este recomantat si in completarea laptelui matern, daca prichindelul tau nu s-a saturat, o cantitate nu foarte mare de lapte praf Humana 1 il va ajuta sa isi procure tot ceea ce are nevoie.

Ce contine laptele praf Humana 1?

Va puteti hrani copilul de cate ori ii este foame inca de la nastere cu laptele praf Humana 1, care poate fi gasit pe acest site, iata de ce:

  • Contine prebiotice GOS, acestea sunt fibre importate ce se regasesc si in laptele matern
  • Contine lactoza, acesta este un carbohidrat ce apare si in laptele matern si este usor de digerat
  • Contine LCP, adica acizi grasi Omega 3 si Omega 6 care, de asemenea, sunt si in laptele matern. Acestia sunt foarte importanti pentru ca in primele luni de viata bebelusul nu-i poate produce singur
  • Laptele praf Humana 1 este lipsit de gluten, asa cum o cer reglementarile in vigoare

Dupa primele sase luni, laptele praf Humana 1 poate fi continuat cu laptele praf Humana 2. De fapt, asa si este recomandat, sa mergeti pe aceeasi varianta si brand cu care copilul s-a obisnuit.

Cum se prepara laptele praf Humana 1?

Pana la prepararea laptelui praf Humana 1 trebuie sa stiti despre pretul pe care il gasiti pe piata. Cel mai bine este sa il comandati online, oricum timpul nu va va permite sa stati in aglomeratia supermarketurilor sau a hipermarketurilor, iar pretul laptelui praf Humana 1 din mediul online este mai avantajos.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati atunci cand preparati laptele praf Humana 1:

  • Fierbeti apa si lasati-o sa se raceasca
  • Puneti apa, fiarta si racita, in biberon
  • Atunci cand umpleti lingura de masurare neteziti-o cu un cutit. In functie de cantitatea de apa adaugati laptele praf Humana 1
  • Inchideti biberonul si agitati-l

Aceasta este o procedura simpla, care nu va dura mai mult de 2-3 minute.

Folosind laptele praf Humana 1, copilul tau va creste sanatos, iar acest lucru este cel mai important pentru orice parinte.