rotejarea celui mic este cel mai de pret lucru pentru parintii acestuia, acesta reprezentand aproape totul pentru parintii lui. Dupa nasterea celui mic, acesta devine centrul universului pentru cei doi parinti, o mare parte din timpul acestora fiind dedicat bebelusului.

Avand un vedere multiplele accidente auto ce au loc pe strazile din Romania, este foarte important ca cel mic sa fie protejat in timpul calatoriei cu masina. Cu ajutorul unui scaun sau inaltator auto, cel mic va fi protejat asa cum trebuie in cazul nefericit in care are loc un accident.

Protectia celui mic in timpul calatoriei cu masina este mai presus de orice

inaltatorul auto - foloseste-l in fiecare zi pentru binele celui mic

Folosirea unui inaltator auto se recomanda atunci cand cel mic nu are inaltimea mai mare de 135 cm, in caz contrar ar trebui sa se opteaza pentru un scaun auto. Inaltatoarele auto de la ilBambino sunt ideale pentru a-i oferi siguranta si protectie micutului in timpul mersului cu masina.

Pa langa protectie, cel mic va beneficia si de confort in timpul mersului cu masina stiind importanta acestui lucru pentru o crestere sanatoasa a celui mic. Modelele de inaltatoare auto de la ilBambino se adreseaza copiilor pentru grupa 2 si 3aici fiind inclusi copiii ce cantaresc intre 15 si 25 de kg si cei intre 22 si 36 de kg. Aceste produse ce au ca scop protejarea celui mic dispun de un design ergonomic si confortabil fiind o solutie practica si ideala pentru transportul bebelusului cu masina.

Materialul din care sunt realizate aceste inaltatoare este unul de calitate ridicata oferindu-i celui mic confort si nu in ultimul rand, il fereste pe acesta sa se irite asa cum s-ar intampla in situatia in care inaltatorul era facut din material de slaba calitate.

Inainte ca parintii sa decida ce inaltator sa cumpere pentru micut, acestia trebuie sa verifice daca centura de siguranta acopera partea pelviana a bebelusului iar cureaua diagonala sesitueaza perfect peste umar astfel incat sa nu ajunga la gat si sa il stranga pe bebelus.