Marsupiile de la ilBambino sunt unele din cele mai noi produse ce au rolul de a-l transporta pe cel mic in mod confortabil atat pentru el cat si pentru mamica. Folosind un marsupiu, mamica isi poate tine in permanenta puiul la piept fie atunci cand are alte treburi gospodaresti fie atunci cand il transporta pe acesta dintr-un loc in altul.

In plus de asta multi bebelusi simt nevoia de a fi tinuti la piept mai tot timpul iar pentru o mamica acest lucru ar fi foarte greu atat din punct de vedere al efortului depus pentru a-l tine in brate cat si din punctul de vedere al faptului ca aceasta mai are si alte treburi.  Totodata, este cunoscuta relatia foarte apropiata dintre micut si mamica iar un marsupiu ii poate ajuta pa acestia sa pastreze aceasta relatie sentimentala foarte apropiata.

Marsupii cu marimi fixe si variabile pentru ingerasul tau

Un marsupiu il poate ajuta pe cel mic sa se linisteasca atunci cand este agitat. In general cei mici atunci cand sunt la pieptul mamicii se linistesc de cele mai multe ori si devin foarte calmi trecand usor peste starea de agitatie avuta.

Desi este un produs nou, multe mamici au oferit un feedback pozitiv cu privire la folosirea lui.  O astfel de investitie poate fi rentabila deoarece marsupiul pentru bebelusi poate fi folosit pana la varsta de 2 3 ani.  Este important de stiut ca trebuie sa fiti atenta sa luati masura bebelusului . Unele marsupii au marimi ajustabile dar altele au marimi fixe. In cazul in care optati pentru un marsupiu cu marime fixa si nu luati masura bebelusului riscati sa nu se potriveasca.

La ilBambino gasiti o diversitate de marsupii atat cu marimi fixe cat si cu marimi ajustabi. Totodata gama de marsupii cuprinde atat modele cu captuseala mai groasa cat si altele cu captuseala mai subtire, dvs putand sa optati in functie de sezonul cald dau rece in care doriti sa folositi marsupiul.