Dorinta de joaca a celor mici este prezenta pretutindeni acestia manifestand o permanenta disponibilitate de joaca indiferent de locul unde se afla: acasa, in vizita, in parc sau in alte locuri. In general copiii se joaca in cea mai parte din timpul lor acasa. Acestia au obiceiul de a se juca in intreaga casa si de a lasa imprastiate jucariile in toata casa, parintii trebuind sa isi ocupe timpul cu stransul jucariilor.

Spatii de joaca largi si sigure pentru bebelusi

La ilbambino, cum grija pentru cei mici si asigurarea tuturor celor necesare acestora se afla pe primul plan, magazinul cu acelasi nume a lansat in acest inceput de an noi modele de tarcuri de joaca pentru copii care le asigura un spatiu larg si sigur unde acestia isi pot pune in valoare creativitatea si dorinta de joaca mai bine ca oricand.

Tarc de copii din lemn

tarcuri de joaca pentru copii mici si jucausiTarcurile de copii de la ilbambino acopera o diversitate de modele din lemn, panza, plastic si nu numai astfel incat parintii pot alege tarcul care se potriveste cel mai bine nevoilor celui mic. Tarcurile din lemn de la ilbambino ofera prichindeilor un spatiu de joaca sigur si foarte spatios totodata. Unul din tarcurile de joaca din lemn cu priza la cei mici este cel din gama Mesterel, acesta fiind compus din 7 elemente si 1 usa, toate fiind din lemn de fag. Este un tarc octogonal ce asigura micutului un spatiu de joaca foarte larg si sigur in acelasi timp, parintii putand sa isi desfasoare treburile gospodaresti fara nici o grija, ei nemaitrebuind sa il supravegheze pe cel mic permanent. Un astfel de tarc este recomandat micutilor cu varsta de la 0 luni la 3-4 anisori. Tarcul de copii Mesterel este unul multifunctional putand fi utilizat si ca premergator si bariera de securitate. Barierile de securitate il ajuta pe prichindel sa isi coordoneze miscarile si in acelasi timp sa isi dezvolte abilitatile motrice.

Tarc de copii din panza

joaca copiilor mici

Tarcurile de copii de joaca din panza sunt ideale pentru cei care pleaca in vacanta si doresc sa le ofere bebelusului lor un spatiu de joaca unde acesta sa se simta ca acasa. Astfel de tarcuri se recomanda celor care au greutatea pana la 15 kg. Luarea unui astfel de tarc in vacanta este usor de realizat deoarece este simplu de deschis si de inchis. Fiind fabricate din materiale 100% nedaunatoare cel mic va fi intr-o siguranta permanenta sanatatea nefiindu-i pusa in pericol in vreun fel. Aceste materiale respecta standardul european EN 12227.

Tarc din cadru metalic

tarcuri de joaca din cadru metalicUn alt tip de tarc potrivit pentru nevoile de joaca ale micutului este cel cu bare din metal aceasta dispunand de o saltea extrem de comoda pentru bebelus. Cadrul acestor tarcuri de joaca de la ilbambino este unul metalic modular in forma hexagonala conferindu-i celui mic un spatiu suficient de joaca.

Pentru a vedea si alte modele de tarcuri pentru copii de la ilbambino intrati pe site-ul cu acelasi nume la sectiunea Tarcuri de joaca si cu siguranta veti descoperi o multitudine de astfel de spatii de joaca pentru bebelusii dvs.