Ilbambino.ro ofera parintilor posibilitatea de a achizitiona online carucioare marca Inglesina, chiar de pe site-ul oficial al magazinului. Oferta este disponibila aici: https://www.ilbambino.ro/carucioare-copii/producator-inglesina/ si cuprinde peste 90 de modele. Inglesina este un producator italian recunoscut la nivel international pentru calitatea si desingnul special al carucioarelor de copii. Productia produselor Inglesina a inceput in anul 1963 si in prezent gama de articole cuprinde carucioare, scaune de masina si diverse scaune si accesorii pentru copii ce pot fi folosite in interiorul sau exteriorul casei.

Utilitatea carucioarelor Inglesina

Pe langa designul special, carucioarele Inglesina au ca avantaj faptul ca sunt simplu de pliat si transportat. Din punct de vedere al modalitatii de pliere, carucioarele Inglesina pot fi impartite in doua categorii, si anume:

 • Pliere de tip carte
 • Pliere de tip umbrela

Ambele tipuri de pliere permit deschiderea si inchiderea facila a caruciorului. Carucioarele cu pliere de tip umbrela sunt in general modele sport, mai usoare si mai usor de manevrat decat alte tipuri de carucioare. Stranse, acestea pot fi cu usurinta transportate in masina sau chiar si avion, fiind tipul de carucior potrivit pentru vacantele sau plimbarile cu cei mici. Acestea pot fi folosite pentru transportarea unui singur copilas sau pentru doi, fiind utile pentru familiile cu gemeni. Carucioarele cu pliere de tip carte permit inchiderea si deschiderea cu o singura mana. Acestea sunt robuste insa atunci cand sunt pliate pot ocupa un spatiu de numai 97 de cm, in cazul anumitor modele. Exista si carucioare cu pliere de tip carte special create pentru gemeni.

Carucior Vittoria MAR Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Quad System 3 in 1 colectia 2016 IRD Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Modele diferite de pe site-ul magazinului Ilbambino pot avea ca accesorii incluse in pachet si urmatoarele:

 • Suport de pahar
 • Huse se iarna si/sau ploaie
 • Cos de bagaje
 • Geanta
 • Buzunar de stocare

In functie de modelul caruciorului pentru care optati, puteti achizitiona si accesorii optionale, printre care si:

 • Plasa anti-tantari
 • Sac de iarna penru scaunul sport si pentru landou
 • Husa de bumbac pentru scaunul sport
 • Pernuta antisufocare
 • Umbreluta

Carucior Trilogy System 2015 MAR, cadru alb Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Carucior Twin Swift 2015 MAR Inglesina Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Daca sunteti in cautarea unui carucior Inglesina, Ilbambino pune la dispozitia dumneavoastra o gama intreaga ce variaza din punct de vedere al pretului astfel incat sa se adreseze publicului larg, cu bugete diferite. Inglesina Net 2015 este cea mai accesibila colectie de carucioare Inglesina din stocul Ilbambino. Contine cinci tipuri de culori si costa 650 RON, fiind urmata de colectia Trip 2015, la pretul de 850 RON si Trip 2016 la 860 RON. Cele mai costisitoare colectii de carucioare Inglesina din gama pusa la dispozitie de magazinul online Ilbambino sunt Vittoria si Classica. Acestea depasesc valorile de 5000, respectiv 6000 RON si contin cate trei modele.

Puteti comanda caruciorul Inglesina potrivit cerintelor si nevoilor dumneavoastra si ale bebelusului dumneavoastra prin cele patru metode disponibile: comanda online prin adaugarea in cosul virtual de cumparaturi, telefonic, la numerele 0746.332.032 si 0732.754.171, prin email la adresa office@ilbambino.ro sau online prin intermediul chatului de pe site-ul oficial.