logo ilbambinoAvand in vedere faptul ca in timpul unei sarcini mamele si tatii nu au intotdeauna timpul necesar pentru a alerga in magazinele cu articole pentru copii, in mediul online a luat nastere un magazin cu scopul de a facilita astfel de cumparaturi, anume Ilbambino, care pune la dispozitia parintilor produse inovative pentru cresterea copiilor. Produsele comercializate de acest magazin se adreseaza fiecarei etape de crestere a copiilor, iar printre ele se pot gasi urmatoarele:
• Carucioare pentru copii
• Balansoare pentru bebelusi
• Scaune de masa si scaune auto pentru copii
• Hainute pentru bebelusi
• Masinute, trenulete, avioane sau jucarii educative
De curand, Ilbambino a lansat o noua gama de balansoare de copii. Scopul balansoarelor este acela de a asigura un somn placut si linistit pentru copii si deopotriva de a facilita treaba parintilor: prin achizitionarea unui balansoar pentru copii, acestia nu vor mai fi nevoiti sa isi legene copii pe picioare si vor avea timp sa se ocupe de activitatile casnice. Astfel, in locul unei metode clasice, care de multe ori produce disconfort, cei de la Ilbambino le propun parintilor o modalitate utila de a adormi copii. Ceea ce este esential cu privire la balansoarele pentru copii consta in faptul ca cei mici adorm intr-o pozitie corespunzatoare imediat cum sunt asezati in ele.

Balansoare multifunctionale pentru cei mici

cei mici adora sa se joaca intr-un balansoar

Spre deosebire de balansoarele clasice, balansoarele pentru copii furnizate de Ilbambino sunt transformabile. Acestea au doua meniri functionale diferite: pot fi leagane, dar si balansoare confortabile. Prin intermediul unor sisteme care blocheaza si deblocheaza anumite elemente ale cadrului, leaganul poate lua forma unui balansoar de bebe, care la randu-i poate deveni un sezlong static. Balansoarele pentru bebelusi sunt prevazute cu mai multe viteze de leganare, melodii de adormit copii sau sunete din natura, o bara de jucarii si un sistem de vibratii calme care linistesc pruncul. De asemenea, intrucat cadrul se poate plia usor balansoarul va ocupa un spatiu restrans atunci cand va fi depozitat. Sistemul de leganare are un temporizator care poate fi setat pentru 30, 45 sau 60 de minute de leganare.

Alte modele din noua gama de balansoare pentru copii pot avea un design ultramodern, inspirat de caderea calma a unei frunze. Aceste balansoare pot sustine o greutate de pana la 80 kg si functioneaza dupa principiul perpetuum mobile, ceea ce inseamna ca in urma unei atingeri balansoarul va pendula timp de doua, trei minute aidoma unei frunze care se desprinde de o creanga.

Modelele cele mai tehnologizate de balansoare din aceasta gama sunt un soi de fotolii care au forma carapacelor de broaste testoase. Miscarile balansoarului si sistemul de sunete pot fi controlate prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete. Aceste modele sunt prevazute cu sisteme care asigura 5 tipuri de miscare, iar husele folosite la fabricare sunt confortabile, moi si detasabile.

Parintii care isi doresc achizitionarea unui balansoar pentru copii din gama magazinului Ilbambino. pot plasa comanda online, direct de pe site, telefonic la numerele 0732.754.171/0746.332.032, printr-un e-mail la adresa office@ilbambino.ro sau pe livechat intre orele 09:00-17:30, de luni pana vineri.