Magazinul online Ilbambino detine o intreaga colectie de biberoane pentru cei mai mici bebelusi. Acestea ii vor ajuta pe cei care nu mai pot fi alaptati la san sa se hraneasca fara ca dupa masa sa fie nevoiti sa suporte dureri ce pot fi pricinuite de folosirea unor biberoane normale, precum cele de colici.

Este recomandat ca mamicile sa alapteze bebelusii cel putin pana la varsta de 6 luni, dar nu mai mult de 2-3 ani. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat mai greu ii va fi copilasului sa se dezvete de alaptat si sa accepte, implicit, alte tipuri de mancare. Pentru mamicile care nu mai pot alapta inca inainte de cele sase luni, ori nu doresc sa faca acest lucru in public si doresc o modalitate de a-si hrani prichindeii exista biberoanele special create pentru prima parte din viata bebelusului. Aceste biberoane au caracteristici speciale, care ii vor proteja pe cei mici, reducand la minim aerul inghitit o data cu laptele, tetinele avand forme foarte asemanatoare sanului, astfel incat trecerea de la alaptarea cu lapte matern la cel din biberon sa fie facila.

Ilbambino logo

 

Tipuri de biberoane existente

In colectia Ilbambino de biberoane petru bebelusi se numara si urmatoarele:

  • Biberonul cu furtun marca Clevamama – acest model inovativ detine un furtun asemanator unui pai, care face legatura intre tetina si recipientul propiu-zis al biberonului. Furtunul este din silicon si reduce patrunderea aerului in stomacul bebelusului, evitand astfel neplacerile cauzate de tipurile clasice ale biberoanelor: colicii, sughitul sau chiar regurgitarea ori durerile de urechi. Poate fi folosit din toate pozitiile, fiind foarte util in in timpul deplasarilor cu masina.

Biberon cu furtun Clevamama

Biberon cu furtun Clevamama Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Biberon anti-colici marca BebeduE – una dintre caracteristicile speciale ale acestei colectii de biberoane pentru copii este senzorul de temperatura incorporat. Acesta va anunta atunci cand lichidul este mai fierbinte de 37 de grade, evitand astfel ca cel mic sa se friga. Detine un design anatomic, special creat pentru o prindere usoara si o gura larga, pentru umplere si curatare simpla. Sistemul de flux continu asigura o digestie naturala iar sistemul anti-colici foloseste un tub de ventilare pentru a preveni crearea unor bule de aer in interiorul biberonului.

Biberon anti-colici 160 ml BebeduE Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

  • Biberonul de sticla RegulAir marca dBb Remond – sticla utilizata in confectionarea acestui tip special de biberon asigura o rezistenta maxima pentru socurile termice si mecanice. Contrar asteptarilor insa, biberonul RegulAir este mai usor fata de alte modele din comert. Sistemul cu un numar de 15 regulatoare de aer impiedica inghitirea aerului sau sufocarea celui mic. Modelul poate fi spalat la masina de spalat vase si este compatbil cu mai multe tipuri de tetine, mentionate pe pagina produsului de pe site-ul oficial Ilbambino.

Biberon sticla 110 ml, RegulAir, tetina cauciuc NN 0-4 luni flux lent alb dBb Remond Bebe Ilbambino - Bebelusi si copii fericiti

Pentru mai multe detalii despre produsele si ofertele Ilbambino puteti apela oricare dintre numerele de telefon 0746.332.032 si 0767.512.137. De altfel, puteti folosi si adresa de e-mail: office@ilbambino.ro sau chatul disponibil pe site-ul magazinului.