Noudinnou.ro dispune de imprimante care desi au fost folosite sau instalate in anumite locatii, au fost reconditionate de catre producatorii sau firmele specializate. In plus, s-a procedat la inlocuirea partilor uzate si la recalibrarea mecanismelor implicate, astfel incat aceste imprimante second hand de la Noudinnou.ro sa aiba aceleasi capacitati de imprimare ca imprimantele noi. Preturile acestora sunt reduse foarte mult, astfel incat imprimantele laser sau imprimantele matriciale pot fi achizitionate de catre persoanele care nu au buget suficient pentru o imprimanta noua.

imprimanta second hand

Produsele electronice second hand care ajung sa capete caracteristicile fizice si performantele initiale se numesc refurbished mai degraba decat second hand. Cartusele sunt consumabile, ele se pot schimba, asadar lucrarile de reconditionare se vor concentra pe mecanismele interioare care nu sunt modulare – care sunt in stransa legatura unul cu altul. Acest lucru nu va avea impact financiar asupra clientilor.

Noudinnou.ro reduce pretul acestora, dupa ce preturile au fost scazute din start. Iata de ce imprimantele laser second hand pe care Noudinnou.ro le comercializeaza merita achizitionate fara ezitare.

Cum ajunge un client la imprimanta laser second hand dorita prin navigarea pe Noudinnou.ro?

imprimante sh

Datorita filtrului inteligent din partea din stanga a magazinului online Noudinnou.ro, un client poate ajunge cat mai repede la imprimanta dorita, dincolo de alegerea exclusiv dupa brand a acesteia. Marci de imprimante precum Canon, Lexmark sau HP se regasesc cu siguranta in paleta de produse ale magazinului Noudinnou.ro, insa criteriile de selectie sunt urmatoarele:

  • Format de imprimare (A3 sau A4)
  • Tehnologie de printare (inkjet, laser color, laser sau LED monocrom) – iata ca nu numai imprimantele SH laser sunt disponibile, desi sunt cele mai cautate
  • Duplex (automat sau nu)
  • Cu port LAN sau fara
  • Viteza de printare (minim 10 ppm, maxim 60 ppm)
  • Interfata (paralell, USB ori USB + paralell)
  • Rezolutie de printare
  • Cu fir sau wireless

Pentru toate aceste criterii, specialistii de la Noudinnou.ro pot asigura consultanta, astfel incat orice client sa cumpere numai acea imprimanta de care are nevoie, si nu una care se apropie de necesitati dar nu le satisface.

Noudinnou.ro: promotii la 7 dintre imprimantele second hand deja reconditionate

imprimante second hand

Reconditionarea oricarui obiect inseamna adaugarea unei sume la recomercializarea acesteia, insa pentru imprimanta second hand, lucrurile stau diferit. Mai mult, Noudinnou.ro isi doreste sa impulsioneze vanzarile de imprimante second hand pentru ca toti clientii sa isi reconsidere viziunea cu referire la intelesul peiorativ al sintagmei „second hand”.

Imprimanta SH de marca Lexmark si de tip T650N are pretul redus cu -12%. Aceasta are o viteza de printare alb/ negru de 43 ppm, si o interfata USB. Alte caracteristici se regasesc la imprimanta Dell 2350DN, mai ieftina cu 19%, sau la imprimantele Epson M2000DN sau alte imprimante produse de Lexmark, Dell, Epson , HP sau Oki.

ATXCOMPUTERS GROUP este numele companiei care detine  magazinul Noudinnou.ro. pentru informatii suplimentare legate de imprimante,  aceasta companie poate fi contactata prin apel la numerele 0725.555.525 si 0244.519.019. Adresa de e-mail contact@noudinnou.ro este o alta modalitate prin care ATXCOMPUTERS GROUP poate fi contactata.