Aveti nevoie urgenta de bani, insa ofertele pe care institutiile bancare vi le pun la dispozitie sunt deloc avantajoase? Renuntati la a mai plati comisioane de intretinere sau sume pentru consultanta oferita de expertii in domeniul bancar si optati pentru un credit IFN rapid, de la Credit Fix. Fara foarte multe acte de prezentat, fara adeverinta de venit si fara sa asteptati mult timp pana la aprobarea sumei dorite, primiti credit IFN direct pe card, chiar in ziua in care ati apelat pentru acesta, fara sa depuneti un minim de efort. Pentru ca isi indreapta atentia catre a-si multumi fiecare client in parte, Credit Fix va ofera cea mai la indemana solutie prin care sa primiti banii de pe un credit IFN intr-un timp scurt, astfel incat sa ii folositi imediat.

Un credit IFN rapid, de la CreditFix.ro, va scoate din orice impas financiar

credit IFN

Datorita promptitudinii echipei financiare de la Credit Fix, sunteti siguri ca oricare ar fi necesitatea dumneavoastra financiara, aceasta va fi imediat solutionata. Astfel, prin doar cateva click-uri, sunteti mai aproape de suma de imprumut dorita. Prin 2 acte minime, primiti suma de maximum 1000 de lei in aceeasi zi cu cea in care ati aplicat pentru banii necesari. Pentru un credit IFN online, trebuie sa prezentati doar:
• Copie dupa buletin sau dupa actul de identitate;
• Copie dupa un extras de cont aferent celui pe care ati facut imprumutul IFN rapid si care sa ateste ca acesta a fost alimentat in luna precedenta.
Pe langa actele minimale pe care trebuie sa le prezentati, nu trebuie sa indepliniti decat cateva criterii, astfel incat sa fiti eligibili pentru creditul IFN dorit. Pe langa varsta de minimum 18 ani, trebuie sa aveti un venit care sa nu coboare sub 500 de lei, sa aveti un card valabil, cu functia de plati online activata si sa posedati o adresa de email si un numar de telefon valabil.

Cum ii gasiti pe cei de la CreditFix.ro?

creditfix

Daca vreti sa aplicati pentru un credit IFN rapid, pe care sa il primiti intr-un timp foarte scurt, aplicati pe pagina web a celor de la CreditFix.ro, loc unde trebuie sa completati un formular online si unde veti primi toate informatiile de care aveti nevoie, direct de la echipa de specialisti a celor de la CreditFix. Umpleti gaura neagra din buget cu suma imprumuta rapid de la insitututia nebancara autorizata de BNR, Credit Fix.