Creditfix.ro este o organizatie financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei, care are la baza o echipa de experti in domeniul financiar, al caror obiectiv este de a dezvolta solutii pentru nevoile urgente, care nu sunt acoperite de catre banci. Astfel, Creditfix.ro se adreseaza persoanelor cu venituri reduse sau celor in etate care, de multe ori, nu au acces la imprumuturile bancare. Solutia financiara consta in acordarea unui imprumut rapid nebancar a carui valoare ajunge la 1000 de ron. Imprumuturile sunt puse la dispozitia persoanelor cu urgente medicale, a oamenilor care isi doresc sa isi achite amenzile si facturile sau a celor care nu au resursele necesare pentru a participa la un eveniment important din viata lor. De asemenea, cei care isi doresc sa isi surprinda placut persoanele dragi prin achizitionarea unui cadou pot apela la imprumuturile rapide nebancare oferite de Credifix.ro.

Astfel, pe fondul faptului ca exista multe persoane care nu pot beneficia de un imprumut din partea bancilor, Creditfix.ro acorda imprumuturi rapide nebancare si persoanelor cu venituri lunare mici. Serviciul pus la dispozitia clientilor are loc rapid, este confidential si se poate accesa urgent telefonic.

In ce conditii acorda Creditfix.ro un imprumut rapid nebancar?

Nu de putine ori, se intampla ca anumite persoane, fie inca lucratoare, fie iesite la pensie, cu venituri lunare mici, sa nu poata sa acceseze un imprumut de la banci. Creditfix.ro ofera imprumuturi rapide nebancare, in baza unui buletin si a urmatoarelor lucruri:

imprumut-rapid-nebancar

  • Crearea unui cont de utilizator pe site-ul Credifix.ro. Prin acest pas, utilizatorul se va inregistra
  • Completarea unor formulare de tip cerere de imprumut rapid bancar
  • Copie dupa buletin si dupa extrasul de cont din luna precedenta, care sa evidentieze ultima suma incasata

Pentru a se bucura de un imprumut rapid nebancar oferit de Creditfix.ro, clientul trebuie sa fie cetatean roman, sa fie major si sa aiba un venit de minim 500 de ron pe luna. De asemenea, mai trebuie sa detina un numar de telefon valabil si o adresa de mail, ambele personale.

Pe ce perioada se poate oferi un imprumut rapid nebancar si ce dobanda se plateste?

Dobanzile pentru imprumuturile rapide nebancare sunt fixe si constau in 1.2% pe zi din suma imprumutata. Imprumutul rapid nebancar se achita in maximum 35 de zile, iar suma maxima care se poate oferi este de 1000 de ron. Intrucat Creditfix.ro nu colaboreaza cu intermediari (brokeri), clientii nu vor achita niciun comision in plus fata de valoarea imprumutului si a dobanzii aferente.

Daca un client se gaseste in imposibilitatea de a inapoia imprumutul nebancar, acesta trebuie sa ii comunice unui reprezentant Creditfix.ro acest lucru la numarul de telefon 0374 475 000. De altminteri, daca reprezentantii Creditfix.ro nu sunt la curent cu aceasta situatie, clientul va trebui sa achite penalitati incepand cu a doua zi dupa data scadenta. In cazul in care imprumutul este achitat, daca va mai apela la serviciile puse la dispozitie de Creditfix.ro, clientul se va bucura de reduceri de dobanda si va putea sa acceseze sume mai mari.

In momentul primirii banilor (prin transfer bancar) clientului i se va aduce la cunostinta acest lucru prin intermediul unui mesaj telefonic. In vederea achitarii imprumutului rapid nebancar nu este necesara decat prezenta banilor in cont, care se vor retrage in mod automat la data scadenta.

In cazul in care subzista nelamuriri, un reprezentant Creditfix.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0374.475.000, in intervalul de timp cuprins intre orele 09:00-18:00, de luni pana vineri.