Incaltamintea de bebelusi plasata pe piata de Pantofioriveseli.ro este confectionata din piele naturala, are greutati reduse si beneficiaza de un design anatomic.

Odata cu sosirea anotimpului cald, Pantofioriveseli.ro a lansat o noua colectie de incaltaminte pentru bebelusi. Noua colectie cuprinde zeci de modele de articole de incaltaminte. Prin comercializarea unui numar mare de perechi de incaltaminte de bebelusi, miza magazinul online Pantofioriveseli.ro este de a se adresa unei plaje cat mai largi de bugete si de preferinte.

Incaltamintea de bebelusi plasata pe piata de Pantofioriveseli.ro este confectionata de doua dintre cele mai cunoscute branduri din aceasta industrie si anume:

  • Bobux- acest brand si-a dobandit notorietatea intrucat fabrica incaltaminte pentru bebelusi in colaborare cu specialisti din podiatrie
  • Livie & Luca- acest brand a devenit cunoscut datorita faptului ca fabrica incaltaminte pentru bebelusi a caror greutate este redusa. Materialele folosite de acest brand sunt moi si flexibile

incaltaminte bebelusi

Incaltamintea pentru bebelusi de la Pantofioriveseli.ro: cu ce se diferentiaza fata de restul articolelor existente pe piata?

Picioarele bebelusilor sunt in mod radical diferite fata de cele ale adultilor si necesita sa fie incaltate corespunzator. Radical diferite in acest caz rezida in urmatoarele lucruri:

  • Oasele bebelusilor sunt moi si cartilaginoase
  • Bebelusii se nasc cu un strat adipos care se retrage pe parcursul primilor ani de existenta
  • Datorita stratului adipos, talpile bebelusilor sunt, mai curand, plate decat arcuite

In conformitate cu aceste aspecte, incaltaminte corespunzatoare pentru bebelusi trebuie sa intruneasca cateva aspecte, care vor fi enumerate in randurile de mai jos:

  • Incaltaminte pentru bebelusi furnizata de Pantofioriveseli.ro este confectionata din piele naturala. Acest material permite piciorului sa respire, este mai flexibil decat pielea ecologica si asigura deopotriva un grad de rezistenta mai mare articolului de incaltaminte. Talpa interioara a incaltamintei este realizata integral din piele naturala si in locurile predispuse la bataturi prezinta intarituri
  • Talpa care atinge solul este confectionata dintr-un cauciuc foarte moale si flexibil, care asigura o miscare asemanatoare celei facute de un picior descult
  • Greutatea incaltamintei comercializate de Pantofioriveseli.ro nu depaseste 300 de grame. Pentru ca acest lucru sa fie cu putinta la fabricare a fost folosita pielea naturala si un cauciuc foarte usor
  • Pentru a facilita inchiderea si deschiderea, incaltamintea de bebelusi este prevazuta cu sisteme de inchidere/deschidere cu arici
  • Incaltamintea de bebelusi din colectia magazinului in cauza beneficiaza de aprobare din partea „American Podiatric Medical Association”

Incaltamintea pentru bebelusi de la Pantofioriveseli.ro: ce design are?

In catalogul magazinului Pantofioriveseli.ro parintii isi pot indrepta atentia catre articole de incaltaminte al caror design poate fi atat modern, cat si vintage. De asemenea, incaltamintea pentru bebelusi prezinta amanunte haioase, care ii incata pe prichindei. Unele perechi sunt monocrome, alte sunt multicolore. Marimile pantofilor sunt cuprinse intre 18 si 37.

Parintii interesati de achizitionarea unei perechi de incaltaminte pentru bebelusul lor pot efectua o comanda online, direct pe site-ul magazinului. Aceasta are loc intr-un timp rapid intrucat nu necesita decat completarea unor campuri cu privire la locul livrarii si la modalitatea de plata.