Pentru ca temperaturile scazute isi fac bine-simtita prezenta, investiti intr-un sistem termic care sa va ofere confortul pe care vi-l doriti, chiar si atunci cand vremea de afara este neprielnica. Firma de instalatii Inicinstal.ro va ofera solutia problemelor dumneavoastra cu anotimpul rece. Centralele termice pe lemne, la preturi avantajoase, reprezinta una dintre cele mai avantajoase solutii pentru incalzirea spatiilor interioare. Mai ales daca vin la pachet cu o functie de ultima generatie, precum procesul de gazeificare, centralele pe lemne de la producatori de top va vor ajuta sa obtineti temperatura dorita in casa in cel mai scurt timp, fara ca dumneavoastra sa consumati foarte mult combustibil solid.

Centrale termice pe lemne, dotate cu schimbatoare de caldura

Investitia intr-un sistem termic reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le luati pentru casa dumneavoastra. De aceea, firma de instalatii Inicinstal, cu o vasta experienta in domeniul sistemelor termice, va recomanda centralele termice pe lemne, niste echipamente cu functii avansate, precum:
centrale termice lemne
• Doua schimbatoare de caldura;
• Serpetina pentru producerea de apa calda menajera;
• Serpetina de racire, in cazul in care cazanul pentru apa calda se supraincalzeste si ii trebuie un nivel de control si protectie inalt;
• Focar de tip camera;
• Doua circuite convective de gaze de ardere;
• Mai multe tipuri de combustibil folosit, precum lemne, deseuri din lemn, carbune, cocs si brighete din rumegus;
• Diferite sisteme care nu permit fumului sa iasa, in clipa in care usa de alimentare este deschisa; pentru ca pozitia usii de incarcare este mai jos decat partea superioara a focarului, acest lucru nu va permite fumului sa iasa in clipa in care alimentati centrala termica;
• La Inicinstal.ro, centralele termice performante pot fi si pe combustibil mixt, o combinatie intre combustibilul solid (lemn, rumegus, brichete) si combustibil lichid (motorina, pacura).

Centrale termice pe lemne, de la producatori de top

centrale termice pe lemne

Pentru ca vrea sa multumeasca si cele mai exigente cerinte, firma de instalatii Inicinstal.ro le ofera clientilor sai centrale termice de la producatori de top, precum Bosch, Viadrus, Woody si Termofarc. Iar pentru ca dumneavoastra sa fiti siguri ca acestea vor functiona la cele mai inalte standarde, Inicinstal.ro asigura si montajul centralelor termice pe lemne, la preturi avantajoase.
Cautati-i pe cei de la Inicinstal pe pagina web a firmei de instalatii, precum si la numerele de telefon 0743 156 330/ 0348 730 930.