Protectie-marci.ro este firma care va poate degreva de drumurile la OSIM si alte institutii care se ocupa cu inregistrarea si reglementarea legislatiei cu privire la marci. Echipa autorizata Protectie-Marci.ro se poate ocupa de intocmirea si depunerea actelor urmand procesul legislativ necesar si corect pentru ca marca dumneavoastra sa fie inregistrata si protejata conform legislatiei in vigoare.

In data de 10.05.2013 Legea Marcilor a facut posibila infiintarea de firme prestari servicii de protejare a marcilor inregistrate. Aceasta lege a limitat atributiile OSIM, examinarea dosarelor depuse pentru incadrarea ca marca inregistrata sa fie efectuata de catre firme specializate, OSIM fiind doar un depozit al marcilor. Modificarea legislativa a simplificat procesul dar totodata a dus si la disparitia garantarii de protectie a marcilor.

In urma acestei modificari legislative, s-a infiintat firma Protectie Marci, firma care are scopul de a informa si asigura publicul ca marcile sunt atent monitorizate, ca nu va exista nici un plagiat, eventuala incalcare a legii prin depunerea vreunei marci similar nu va tolerate, sa descurajeze depunerea de cereri de marca identice cu cele inregistrate , limitarea costurilor titularilor pentru apararea marcilor, prin reducerea numarului de notificari, opozitii.

De ce sa apelezi la aceasta companie specializata?

logo protectie marci companieProtectie-marci.ro este firma care va pune la dispozitie servicii complete de:

  • Monitorizare a marcilor inregistrate. Acest serviciu implica sesizarea dumneavoastra daca cineva doreste sa intregistreze/creeze o marca la fel cu a dumneavoastra, serviciu care va este de un real ajutor daca va trebui sa contestati decizia la OSIM.
  • Servicii de inregistrare la OSIM conform legislatiei in vigoare
  • Inregistrarea logo-ului si a altor elemente vizuale conform legislatiei in vigoare

Inregistrarea unei marci inseamna multa birocratie, timp pierdut, iar pentru un tanar anteprenor, timpul este foarte pretios. Sa creezi de la zero o firma nu este usor, sa pui bazele unui brand solid inseamna sa apelezi la firme specializate care se pot ocupa atat de partea legislativa si birocratica cat si de partea practica. Echipa Protectie-Marci.ro va sta la dispozitie indiferent de domeniul de activitate sau codul CAEN pe care dumneavoastra il aveti la firma.

Serviciile oferite de Protectie-marci.ro

Alegand serviciile echipei Protectie-Marci.ro veti fi absolvit de orice risc prin care marca dumneavoastra poate fi copiata. Vi se asigura evitarea pierderii identitatii vizuale si va va creste vizibilitatea daca un finantator va dori sa investeasca intr-o marca de succes de-a lungul timpulul.
Echipa Protectie-marci.ro va sta oricand la dispozitie si o puteti contacta intrand pe site direct la sectiunea de contact si completand formularul sau sunand la numerele:021/313.5120 sau 0730.253.030 sau trimitand un email pe adresa: office@protectie-marci.ro.