Zilnic, zeci de accidente  rutiere in care sunt vatamati copiii sunt inregistrate pe sosele din Romania, tocmai de aceea astazi magazinele online de copii trag un semnal de alarma pentru parinti, informandu-i despre importanta asezarii micutilor intr-un scaun auto special!

Unul dintre magazinele online cu cele mai sigure scaune auto pentru copiii vostri este Babymall.ro, obiectivul sau fiind oferirea celor mai fiabile echipamente pentru transportul celor mici si nu numai!

Dupa  ce criterii poti alege scaunul auto pentru cel mic?

Daca magazinele online nu sunt suficient de autoritare pentru tine atunci legea rutiera te obliga sa cumperi un scaun auto pentru copii! Ca parinte, siguranta copilului tau trebuie sa fie pe primul loc atunci cand iesiti in trafic, tocmai de aceea alegerea accesoriului auto poate fi destul de dificila! Babymall doreste sa va ofere ajutorul sau, din acest motiv fiecare scaun auto pentru bebe poate fi ales in functie de urmatoarele criterii de selectie:

scaun auto bebe

  • Grupa bebelusului: 0-13 kg, 0-18kg, 0-25kg, 9 -18kg, 9-25kg, 9-36kg, 15-36 kg sau 22-36kg
  • Sistemul de prindere al scaunului auto – cu Isofix sau fara Isofix
  • Producatorul scaunul auto pentru bebe – Chicco, Chipolino, Inglesina, etc.
  • Pretul scaunului auto in care va sta cel mic
  • Sistemul de pridere a centurilor – 3 puncte sau 5 puncte
  • Gradul de confort
  • Sistemul de montare

Obligandu-se sa ajuta parintii in alegerea celui mai bun scaun auto pentru copiii lor, Babymall detine o gama sortimentala ale acestor accesorii pentru masina, special produse pentru siguranta deplina in trafic. Preturile scaunelor auto cumparate pentru cei mici sunt convenabile oricarui buzunar, astfel ca nu aveti niciun motiv pentru a trece cu vederea achizitonarea unui scaun auto perfect pentru cel mic! Se spune ca un scaun auto va salva viata copilului in caz de accident, tocmai de aceea pe lista voastra de prioritati trebuie sa se regaseasca gasirea acestui accesoriu indicat pentru transportul bebelusului!

Despre BabyMall

Internetul facilitează cumparaturile ușoare astfel ca, prin câțiva pași, puteți alege scaunul auto preferat. Fie online, fie la numărul de telefon 0730.00.10.10 ori prin formularul de comandă, puteți avea direct acasă scaunul auto ideal pentru cel mic. De asemenea, puteți merge și direct la sediul magazinului, situat pe Str. Jandarmeriei nr. 327, Sector 1, București.

Pentru mai multe detalii viziteaza acum magazinul online babymall.ro.