Botezul unui copil este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om, deoarece atunci i se ofera un nume si o identitate, pe care le va folosi in societatea din care va face parte.

Inca din momentul in care cuplul afla ca vor fi fericitii parinti ai unui baietel sau a unei fetite, vor incepe si pregatirile pentru sarbatorirea acestui eveniment. Parintii vor dori sa impartaseasca bucuria venirii pe lume a copilului lor, cu toti apropiatii si prietenii, astfel ca vor avea de pus multe lucruri la punct atunci cand se vor decide sa organizeze petrecerea.

Magazinul Alento.ro are in stoc invitatii de botez ieftine, dar speciale

invitatii botez alento

Preocupati cu alegerea numelui pentru micut, cu alegerea nasilor care ii vor fi parinti spirituali toata viata, cu locatia in care se va desfasura ceremonia de botez, cea in care va avea loc petrecerea si cu alegerea meniului potrivit, parintilor le va ramane putin timp la dispozitie pentru procurarea invitatiilor de botez, dar si un buget destul de redus.

Achizitionarea tuturor celor necesare pentru petrecere este obositoare, dar parintii au acum un aliat de nadeje. Daca parintii vor opta pentru achizitionarea unor invitatii de botez ieftine de la Alento, ei vor scuti timp si bani si se vor alege cu produse deosebit de frumoase, care, cu siguranta, vor impresiona persoanele ce urmeaza a fi invitate.

Dupa ce criterii trebuie sa va ghidati cand alegeti invitatiile de botez ieftine Alento?

In momentul in care decideti sa achizitionati invitatiile de botez, sprijinul dumneavoastra este magazinul online Alento, de unde puteti alege dintr-o larga varietate de modele ieftine si deosebite.

  • Unul dintre elementele principale altunci cand alegeti invitatiile de botez il constituie culoarea, deoarece ea trebuie sa fie in concordanta cu sexul copilului, astfel ca, daca va fi baiat ar fi bine sa optati pentru culori reci: albastru, verde, iar daca va fi fata, puteti alege culorile calde: roz, portocaliu, galben. In plus, daca sunteti usor superstitiosi, puteti consulta un dictionar cromatic, in care veti gasi informatii despre insemnatatea oricarei culori.
  • Un al doilea criteriu dupa care trebuie sa va ghidati atunci cand alegeti invitatiile de botez este design-ul. Pe site-ul magazinului Alento puteti gasi invitatii de botez elegante, luxoase, haioase, chiar si sub forma de fotografie ori papirus, asezate in cutiute sau imbogatite cu fundite si elemente florale.
  • Al treilea lucru important este forma invitatiilor de botez. Unii parinti cred ca invitatiile clasice sunt cele mai ieftine, insa, in magazinul Alento, pot gasi invitatii modern, de tip 3 D, care pot fi achizitionate la cele mai avantajoase preturi.

Invitatiile de botez din magazinul online Alento au fost concepute astfel incat sa fie pe placul fiecarui client, sa fie in pas cu moda si sa anunte ca petrecerea de botez va fi fabuloasa.