Invitatiile de nunta sunt unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le alegem, atunci cand incepem sa ne organizam nunta. Fiind un eveniment atat de important, nunta trebuie anuntata intr-un mod cat mai inedit, pentru a-ti surprinde invitatii, dinainte de a participa la eveniment. Astfel, invitatiile de nunta trebuie sa reflecte tematica evenimentului si personalitatea mirilor, pentru a fi cat mai placute si interesante, asa cum sunt cele de la Boutique Wedding, pe care le puteti vedea accesand https://www.boutiquewedding.ro/invitatii-nunta/.

Invitatiile la cununie, rafinamentul unui eveniment aparte

invitatie de nunta

Invitatiile la cununie de la BoutiqueWedding.ro respecta evenimentul dvs. si se doresc a fi modele pentru toate gusturile, fiind incadrate in opt categorii, din care puteti alege modelul preferat. Iata cateva:

  • Colectia Momente Unice cuprinde invitatii de nunta confectionate din carton mat, care se pliaza in trei parti si sunt personalizate cu diverse desgin-uri florale, specifice stilului romantic. Accesorizate cu fundite din saten, cu pietricele albe sau alte astfel de elemente decorative, aceste modele de invitatii pentru nunta vin si la preturi speciale pentru a acoperi necesarul de care aveti nevoie si a nu face rabat de la calitatea pe care fiecare dintre dvs. o asteapta.
  • Colectia Papirus este cu adevarat deosebita. Cu o eleganta aparte, invitatiile de nunta din aceasta colectie sunt confectionate din carton semiglossy, personalizate cu design floral si accesorizate cu panglica din organza. Venind intr-o varietate de culori, precum roz prafuit, mov, etc., acestea se potrivesc celor care doresc sa ofere un aer aparte nuntii lor. Plicul este, si el, in forma potrivita pentru ca invitatia sa poata sta rulata.
  • Colectia Amuzament de invitatii pentru nunta ieftine de la BoutiqueWedding.ro este, dupa cum ii sugereaza si numele, una dintre colectiile preferate de tinerii haiosi, care doresc sa iasa din tipare si sa ofere momente unice, de neuitat pentru invitatii lor. Aici, puteti opta pentru modele de invitatii pentru nunta cu cei doi miri infatisati haios.
  • invitatii pentru nunta
  • Colectia Rafinament de invitatii de nunta este una plina de eleganta si stil, pentru o nunta deosebita. Cartonul sidefat din care sunt confectionate invitatiile de nunta si culoarea bej, cu modele florale, fac ca acestea sa fie preferatele celor care isi doresc o nunta clasica.
  • Colectia Inimioare este specifica indragostitilor care vor sa isi arate sentimentele puternice pe care le au unul pentru celalalt. Pentru ca Boutique Wedding stie de ce au acestia nevoie, s-a nascut aceasta colectie emotionanta, plina de iubire, a invitatiilor de nunta.
  • Colectia Fluturi este perfecta pentru tinerii plini de vitalitate, jucausi, care doresc sa isi invite rudele si prietenii sa se bucure impreuna de un asemenea eveniment unic in viata.
  • Colectia Toamna, perfecta pentru mirii care isi doresc sa rememoreze momentele unice petrecute impreuna, pana la casatorie.
  • Colectia Alb-Negru a invitatiilor de nunta este specifica albului imaculat al rochiei de mireasa si al fracului negru purtat de mire. Simbolistica puternica a acesui model de invitatii pentru nunta face ca ele sa fie preferatele multor tineri.

Invitatia de nunta sau anuntul oficial al marelui eveniment

Cele mai frumoase invitatii de nunta sunt cele care se aseamana stilului vostru. Daca sunteti un cuplu romantic sau daca sunteti, mai degraba, unul pus pe glume, la Boutique Wedding gasiti orice model v-ar placea si vi s-ar potrivi mai bine.

Pentru mai multe informatii, intrati pe site-ul oficial sau sunati la numarul de telefon 0720 799 326 sau scrieti pe adresa de e-mail contact@boutiquewedding.ro.

 invitatii de nunta ieftine