Header_koton2013

Retailerul de fashion Koton se relanseaza in Sun Plaza Shopping Center, in aceasta saptamana, cu un nou concept de magazin.

Aflat la parterul centrului comercial, magazinul s-a relocat si si-a extins suprafata la peste 1.300 mp. Cu ocazia relocarii, au fost operate schimbari de design interior, lumini si mobilier.

In noul concept al magazinului Koton au fost introduse sectiunile Kids, cu haine pentru fetite si baieti cu varste intre 2 si 14 ani, precum si Denim Section, pentru femei si barbati. In curand va fi introdusa si linia de imbracaminte Baby pentru bebelusi.

Koton este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, cu 4.600 de angajati si 377 de magazine in 25 de tari.

Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania.

Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si restaurante cu bucatarie variata.

Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 mp si peste 210.000 de mp suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite.

Sursa

http://www.dailybusiness.ro/stiri-real-estate/koton-lanseaza-un-nou-concept-de-magazin-in-sun-plaza-107360/