hote incorporabileBadabum.ro este un magazin cu o experienta de 7 ani in comertul electronic, un magazin online care plaseaza pe piata produse electrocasnice precum hote incorporabile, frigidere sau combine incorporabile, cuptoare sau masini de spalat, articole precum laptopuri si tablete, telefoane Smart, aparate video sau foto si navigatii Gps.

Avand in vedere ca in aceasta perioada pregatirea mancarii are loc la temperaturi ridicate, ce amplifica mirosurile din bucatarie sau aburii preparatelor, magazinul online Badabum.ro a anuntat lansarea unei noi game de hote incorporabile, care contine aproximativ 122 de modele diferite de hote incorporabile, fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori, precum Gorenje, Franke, Hansa, Electrolux, Aeg, Candy, Whirpool sau Zanussi.

Preturile acestor produse sunt accesibile si variaza de la hota la hota in functie de dimensiuni, de debitul de aer, de brand si de numarul treptelor de viteza.

Hote incorporabile – ce detalii tehnice au?

hote incorporabile ieftine

Cei care urmaresc sa isi achizitioneze o hota incorporabila, al carei design poate fi modern sau elegant, o hota ce se poate armoniza din punct de vedere stilistic cu orice bucatarie si care este confectionata din materiale premium, se pot orienta catre stocul magazinului online Badabum.ro deoarece li se pun la indemana foarte multe variante de alegere.

Comercializand un numar considerabil de hote incorporabile si practicand preturi accesibile, cei de la Badabum.ro isi doresc ca orice persoana care isi doreste un astfel de produs sa aiba posibilitatea de a si-l cumpara.

Hotele incorporabile de la Badabum.ro sunt prezentate intr-un catalog virtual din care fac parte si urmatoarele articole:

hota incorporabila

  • Hote incorporabile fabricate de Gorenje- aceste articole se cumpara in 36 de rate, sunt insotite de certificate de garantie valabile pe doi ani, sunt dotate cu motoare cu 3 viteze, iar puterea de absorbtie incepe de la 200 de metri cubi/ora. De asemenea, preturile hotelor incorporabile de la Gorenje incep de la 156.24 ron
  • Hote incorporabile fabricate de Hansa- aceasta gama cuprinde 12 modele diferite. Preturile acestor hote incep de la 164 de ron. Hotele au o putere de absorbtie ce variaza de la 290 de metri cubi/ora la 420 metri cubi/ ora. Hotele incorporbile Hansa prezinta o culoare bej, neagra, argintie sau alba. Astfel, acestea sunt ideale bucatariilor clasice, elegante, moderne sau celor realizate in stilul retro
  • Hote incorporabile fabricate de Beko- preturile de achizitie ale acestor produse pornesc de la 235 Ron. Unul dintre cele mai performante modele are o putere de absorbtie de 480 mc/h, este prevazut cu 3 trepte de viteza, 2 filtre anti-grasime, are 60 de centimetri latime si culoarea crem

Adaugati in cos hotele incorporabile si veti uita de mersul prin magazine

Intrucat site-ul este prevazut cu functii de filtrare, identificarea unei hote incorporabile care sa va raspunda necesitatilor are loc rapid. Astfel, puteti sa filtrati produsele in functie de brand-uri, culori si puteri de absorbtie.

Achizitionarea unei hote incorporabile se efectueaza prin intermediul unei comenzi online, care se realizeaza cu ajutorul functiei “Adauga in cos”.

In cazul in care nu stiti ce hota se armonizeaza cu nevoile dumneavoastra, un reprezentant Badabum.ro va poate oferi consiliere la numarul de telefon 0372.88.77.22.