Rinoplastia este departe de a fi o decizie medicala. Aceasta operatie estetica la nas sta la baza unei decizii personale si a unei nemultumiri mai vechi. Indiferent de sex, exista oameni care nu au nasul asa cum si-l doresc, motiv pentru care o operatie de rinoplastie este exact ceea ce cauta. La dr. Sorin Parasca, operatia estetica la nas se desfasoara in cele mai bune conditii, iar rezultatele sunt intotdeauna cele asteptate. In plus, operatia esteticala nas la drsorinparasca.ro are un pret imbatabil, pentru orice buzunar.

Operatia de rinoplastie, intre beneficii estetice, psihologice si functionale

Operatia estetica la nas aduce pacientului numeroase beneficii, atat de ordin estetic, cat si functional. Ea poate imbunatati considerabil aspectul nasului si poate ajuta la echilibrarea tuturor trasaturilor faciale ale pacientului. In urma unei operatii de rinoplastie efectuate la dr. Sorin Parasca, pacientul va avea parte de modificarea formei sau a dimensiunilor piramidei nazale, lucru care determina schimbarea semnificativa a infatisarii si a armoniei locale.
Operatia de remodelare a nasului, rinoplastia, este cea mai frecvent practicata interventie chirurgicala estetica, la nivel mondial. In Romania, tot mai multi pacienti apeleaza la chirurgul estetician dr. Sorin Parasca, datorita pretului scazut al operatiei, a profesionalismului, dar si datorita multiplelor beneficii aduse. Astfel, rinoplastia realizata la drsorinparasca.ro aduce urmatoarele beneficii pacientilor sai:

operatie de rinoplastie
• Beneficii estetice. Aspectul estetic al intregii fete este imbunatatit considerabil. Fatei ii este adus un echilibru armonios, prin reducerea dimensiunilor nasului, prin indepartarea cocoasei si obtinerea, in acest fel, a unui dors drept sau concave. In plus, ingustarea varfului nasului este un alt beneficiu estetic, precum si indepartarea asimetriilor si a deviatiilor
• Beneficii functionale. Rinoplastia efectuata in scopuri reconstructive si funcionale se refera strict la restaurarea functiilor principale ale nasului. Astfel, in urma unor accidente traumatice, a unor perforatii la nivelul septului sau a unor anomalii congenitale, pacientii pot apela la rinoplastie. In acest sens, se produce repararea defectelor de ordin congenital.
• Beneficiile psihologice nu sunt nici ele deloc de neglijat, intrucat joaca un rol important pentru orice persoana. Astfel, rinoplastia aduce pacientului, in urma operatiei, eliminarea compelxului de inferioritate, cresterea increderii in propria persoana, dar si diminuarea starii de anxietate sau disparitia preocuparii permanente pentru aspectul nasului
Datorita acestor trei beneficii pe care operatia estetica la nas le aduce oricarui pacient, ea reprezinta cea mai raspandita interventie chirurgicala din ultimii ani, in intreaga lume. Pretul rinoplastiei la drsorinparasca.ro nu este deloc unul ridicat, astfel ca toti cei care isi doresc sa recurga la aceasta operatie, o pot face fara griji!

Drsorinparasca.ro ii asteapta pe cei care vor sa faca o operatie estetica la nas

Apelati cu incredere la medicul primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructive, dr. Sorin Parasca! El s-a facut remarcat, de-a lungul timpului, prin profesionalismul cu care lucreaza, dar si prin preturile deloc ridicate ale produselor, iar marturie stau sutele de clienti multumiti.
In cazul in care doriti o programare pentru operatia de rinoplastie, o puteti face fie programand o consultatie online, pe linkul de aici, fie la numarul de telefon disponibil: 0723.513.914.