Ariki.ro vine in intampinarea celor care vor sa daruiasca o bijuterie cu un simbol pretios. Pandantivele chihlimbar sunt pietre pretioase de culoare galbena, cu forme translucide. Chihlimbarul provine din rasina arborilor, care, in timp, s-a solidificat ca o substanta amorfa, adesea continand fosile de insecte sau plante. Femeia putatoare de pandantive din chihlimbar are numeroase beneficii, atat de ordin estetic, cat si de ordin psihologic sau medical:

  • Estetic. Pandantivele chihlimbar de la ariki.ro amplifica frumusetea purtatoarei, atrage priviri si scoate din anonimat orice outfit aparent banal
  • Psihologic. Din punct de vedere psihologic, pandantivul din chihlimbar atrage succesul si prosperitatea, inlatura negativitatea sau energiile negative ale persoanelor cu care purtatorul intra in contact. In plus, confera purtatoarei protectie, calm, echilibru si noroc, dar si sanatate si putere
  • Medical. Din acest punct de vedere, pandantivul de chihlimbar purifica organismul si ajuta la o mai buna functionare a ficatului, a rinichilor si a stomacului, precum si a splinei, gatului sau a sistemului nervos. In plus, chihlimbarul s-a dovedit a fi benefic in cazul febrei, a ulcerului sau a astmului, a durerilor de ureche si a reumatismului sau a hemoragiei nazale

Pandantivele chihlimbar reprezinta cel mai bun cadou, in special pentru femeile din zodiile rac, leu, fecioara sau sagetator, insa nici celelalte zodii nu sunt de neglijat. Avantajul pandantivelor de chihlimbar de la ariki.ro este acela ca vin cu un pret imbatabil!

Pandantivele din chihlimbar de la ariki.ro, cadourile potrivite oricarei femei

logo ariki - magazin de bijuteriiFemeile, pe cat sunt frumoase, pe atat sunt de complicate, insa, in ceea ce priveste cadoul perfect pentru orice reprezentanta a sexului frumos, acesta se poate rezuma la clasicele bijuterii. Frumoase, elegante si deosebite pandantivele din chihlimbar de la ariki.ro reusesc sa puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi feminine. Pandantivele de chihlimbar vor fi intotdeauna accesoriile pe care femeile le iubesc si le poarta mereu, pentru a-si accentua frumusetea naturala.

Ce are orice femeie in cutia ei cu bijuterii? Cu siguranta nelipsitele pandantive. Ariki.ro propune clientilor sai o gama impresionanta de pandantive chihlimbar, care reusesc sa satisfaca gusturile oricarei femei. In plus, pandantivul chihlimbar este o bijuterie cu totul extraordinara, fiind printre cele mai cumparate din intreaga lume, pe parcursul anului trecut.

Pandantivele din chihlimbar reusesc sa puna in umbra toate celelalte bijuterii, prin frumusetea si eleganta lor. Timp de secole, chihlimbarul a fost considerat o piatra magica si se spunea despre aceasta ca absoarbe energia negative si aduce purtatoarelor liniste sufleteasca. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici astazi, iar magazinul online ariki.ro reuseste sa aduca in lumina aceste bijuterii pentru femei. Pandantivele din chihlimbar de la ariki.ro sunt pietre ale norocului si ale frumusetii, iar cadourile care contin aceste produse sunt pe cat de speciale, pe atat de apreciate de catre doamne.

Ariki.ro este un magazin online cu bijuterii si cadouri pentru barbati si femei. In functie de preferinte, produsele se impart in urmatoarele categorii: bijuterii, bijuterii din argint, bijuterii din chihlimbar, cadouri femei, cadouri barbati, ceasuri, colectii sau oferte speciale. Acestea sunt bijuterii unice in Romania, care vin cu un certificate de calitate si garantie. Livrarea se face in ce mai scurt timp posibil, iar plata se face fie online, fie prin ramburs, in momentul intrarii in posesia produselor comandate.