logo led-zone

Facturile la curentul electric sunt din ce in ce mai mari, chiar daca mijloacele de iluminare a spatiilor interioare nu fac fata asteptarilor dumneavoastra? Atunci e timpul sa renuntati la vechile becuri cu incandescenta si cu emisii de raze UV sau infrarosii si sa optati pentru niste tuburi cu led ieftine si cu consum mic de energie electrica.

In magazinul online Led-Zone, veti gasi cele mai avantajoase oferte la mijloacele de iluminat pe baza de led, precum versatilele tuburi, pe care le puteti folosi in orice tip de spatiu interior sau exterior, ele avand aceeasi eficienta, de fiecare data.

Modele de tuburi cu led adaptabile oricarui tip de spatiu

Pentru a multumi si cele mai exigente cerinte, Led-Zone le pune la dispozitia tuturor clientilor orice model de tub cu led, care sa se adapteze spatiilor de iluminat. Dintre acestea, unele dintre cele mai versatile si usor de montat modele de tuburi cu led sunt cele cu suporturi incluse, cu grila sau cu dispersor clar, toate acestea avand lungimi diferite, in functie de cerintele dumneavoastra.

De asemenea, fiindca isi doreste ca mereu sa aduca ceva nou pe piata, magazinul Led-Zone si-a imbogatit gama de tuburi cu leduri cu modele de ultima generatie, care sa faca lumina cat mai placuta, dar si eficienta pentru spatiul unde este montat. Dintre cele mai noi modele de tuburi cu led pe care le puteti gasi si in magazinul online Led-Zone se numara tubul cu senzor de prezenta, cu suport clar inclus, grila si suport mat sau tuburi cu dispersoare.

Beneficiile aduse de tehnologia led

Fiindca foloseste o tehnologie de ultima generatie, tubul cu led este foarte economic, astfel incat utilizatorii sa poate economisi cu pana la 60% din suma pe care o plateau inainte pentru factura la curentul electric. Mai mult decat atat, folosind niste tuburi cu led, uitati de lumina mereu intrerupta a neoanelor traditionale si de o intensitate a luminii care oboseste ochiul si folositi un suport de iluminat modern si eficient. Iar daca va doriti si sa protejati mediul inconjurator, atunci tehnologia led este ideala, intrucat aceasta nu are emisii de raze UV si infrarosii si nici nu produce caldura.

Daca vreti sa economisiti la factura de energie electrica, dar si sa obtineti o lumina placuta vederii si eficienta, atunci intrati in magazinul online Led-Zone si comandati unul dintre tuburile cu led peformante.

DESPRE Led-Zone

Magazinul online Led-Zone furnizeaza o gama larga de produse de iluminat pe baza de led, precum   Benzi, Becuri, Spoturi, Tuburi, Panouri Slim, Proiectoare, Lampi pentru Iluminat Industrial si Stradal, in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate. Pentru comenzi, accesati pagina de comenzi prezenta in magazinul online sau sunati la 0726.715.365/ 0728.964.967. Pentru comenzi online, mai puteti trimite un mesaj la adresa de e-mail office@led-zone.ro. Ii gasiti pe cei de la Led-Zone si la adresa lor, din Aleea Lunca Siretului nr. 6, Sector 6, Bucuresti.

###