becuri cu led eficiente pentru nevoile taleAvansarea tehnologiei aduce dupa sine utilizarea tot mai multor dispozitive LED. Noua linie de produse cu LED sunt folosite pentru iluminarea eficienta si scaderea preturilor la energia electrica. Termenul “LED” inseamna Light Emitting Diote (Dioda care emite lumina) si se caracterizeaza prin calitate si prin protectia mediului inconjurator. Becurile LED de la ledzone.ro reprezinta cea mai buna forma de iluminare existenta in prezent. Daca vechile becuri traditionale produc o lumina deranjanta ochiului, sunt foarte costisitoare si au un design nu foarte placut, becurile cu LED-uri sunt exact opusul lor.

Becurile cu LED-uri pot fi folosite atat in spatii comerciale, birouri sau institutii publice, cat si in locuinte de orice tip si sunt ideale pentru a da un aer inovativ oricarei incaperi. Avantajele folosirii tehnologiei LED si, in special, a unui bec cu LED-uri de la LED-Zone sunt mai jos mentionate:

  • Economia de energie electrica, dat fiind faptul ca un bec traditional consuma 90% din energie pentru a incalzi filamentul si doar 10% pentru iluminarea propriu-zisa, iar un bec cu LED transforma 100% din energie in lumina. Astfel, nivelul de luminozitate si intensitate este unul inalt. In plus, becurile cu LED-uri nu produc caldura
  • Protejeaza mediul inconjurator. Nu emit infrarosii si nici ultraviolete, nu contin substante poluante (spre deosebire de becurile economice care contin mercur si alte substante nocive)
  • Durata de viata este extrem de ridicata (de peste 50.000 de ore), iar iluminarea este de calitate
  • Aprinderile in repetate randuri a becurilor cu LED-uri de la ledzone.ro nu reduc in nici un fel durata de functionare a acestora. Mai mult decat atat, un bec cu LED se aprinde si se stinge instantaneu, luminand la putere nominala, imediat dupa aprindere

Becurile cu LED de la ledzone.ro, solutia inteligenta pentru iluminarea ideala

Becul cu LED de la magazinul online ledzone.ro este solutia perfecta pentru un iluminat de calitate. Fluxul luminos extrem de mare face din becul cu LED ideal pentru citit si alte tipuri de activitati care necesita lumina din abundenta. In gama de produse ledzone.ro gasiti o varietate de becuri cu LED, cu o eficienta ridicata si care produc o lumina foarte puternica si mult mai apropiata de conceptul de lumina alba, ideala.

Lumina generata de becul cu LED de la ledzone.ro utilizeaza mult mai eficient energia electrica, decat in cazul surselor cu incandescenta. Pe langa toate aceste caracteristici, cea mai importanta, atunci cand vine vorba despre economie, o reprezinta economia la energie electrica.

Ledzone.ro, magazinul specializat cu produse LED, pune la dispozitia clientilor becuri LED de calitate

logo led-zoneTendinta mondiala actuala este de renuntare la sursele de lumina clasice, din cauza ineficientei energetice. Promovarea surselor de lumina pe baza tehnologiei LED este tot mai mare, iar ledzone.ro este alegerea principala a tuturor clientilor de top. LED-ul este in mod fundamental diferit de toate celelalte surse luminoase utilizate pana in prezent, multe dintre proprietatile sale fiind cu adevarat unice.

Ledzone.ro este un magazin online care ofera clientilor preturi atractive pentru o gama larga de produse cu LED (benzi, becuri, spoturi, tuburi, panouri slim, priectoare, lampi pentru iluminat industrial si stradal). Design-ul inovativ, dar si calitatea produselor au propulsat ledzone.ro in topul preferintelor celor mai multi utilizatori.