magazia lu costica logoEchipa de specialisti de la Magazia lu’ Costica au redus preturile din gama de motocoase disponibile in magazinul online. Reducerile sunt de pana la 22% si se aplica la o gama larga de motocoase din lista de produse online.

Purtarea de grija a gazonului in special in anotimpurile calde, este o necesitate, iar pentru acest lucru este nevoie de cea mai buna motocoasa. In comparatie cu alte aparate, ce se pot folosi in gradina, motocoasele au o serie de avantaje dar si dezavantaje: sunt cu mult mai puternice fata de coasele electrice si au avantajul de a putea fi strecurate prin locurile mai putin spatioase.

motocoase

Motocoasele sunt ideale pentru incepatori deoarece sunt mai usor de manevrat si isi fac cu succes treaba in gospodarie.

Motocoasa este recomandata pentru taierea gazonului si lucrari de curatire in jurul pomilor, intrarilor si treptilor de pe parcela de gradina privata, deoarece are un motor mic dar suficient de puternic, este practic si fiabil, rezista la cele mai dificile situatii de taiere a ierbii.

Diversitatea de modele ale motocoaselor de pe magazinul preferat al fermierilor si agricultorilor – Magazia lu’ Costica sunt puse la dispozitie pe platforma online pentru a putea fi comandate foarte simplu si comod.

 

Avantajele si facilitatile motocoaselor de la Magazia lu’ Costica

Motocoasele din Magazia lu’ Costica au mai multe facilitati si avantaje printre care se numara si urmatoarele:

  • Aprindere electrica – sistemul de aprindere electrica in intregime capsulat garanteaza o pornire in siguranta si o buna functionare a motorului motocoasei fara ca acesta sa se impotmoleasca. Datorita ofertei ridicate de tensiuni pentru aprindere, scanteia ce produce aprinderea este una stabila si are o durata mare de ardere. Evacuarea emisiilor de gaze sunt reduse deoarece acest lucru duce la o imbunatatire in procesul de ardere a combustibilului
  • Manerul circular al motocoaselor si utilajelor de taiat este perfect pentru toate aplicatiile de taiere in spatii inguste, de exemplu la lucrarile de aranjare a tufisurilor si arbustilor. Este chiar recomandat manerul circular daca se utilizeaza unelte de montaj precum uneltele de taiat gard viu
  • Sistemul de siguranta trebuie fie prioritar indiferent de tipul de aparat, motocoasa, coasa electrica sau masina de tuns iarba, care sunt folosite pentru taierea ierbii din gradina. Este indicat sa se tina cont de regulile de protectie ce sunt oferite de producatori si mai ales de  purtarea ochelarilor de protectie.

Alaturi de alte utilaje de tipul celor pentru ingrijirea plantelor, solului, gazonului si lemnului, motocoasele sunt promovate de magazinul online Magazia lu’ Costica pentru aceasta vara. Pentru comenzi online si intrebari in privinta acestora este disponibila adresa de email comezi@magazialucostica.ro si numarul de telefon 0741007261.