Waist-length-Coats

In aceasta perioada geroasa de iarna doamnele cauta sa imbrace articole vestimentare care sa le confere caldura atat de necesara cat si eleganta si rafinamentul pe care acestea si le doresc de la toate outfit-urile abordate.

Prin urmare tot mai multe magazine desfasoara campanii de inoire si chiar reduceri la multe din articolele vestimentare de sezon. Nu este de mirare faptul ca multe din magazinele de fashion atat online cat si offline se intrec in oferte pentru paltoanele de femei, acestea fiind niste articole vestimentare clasice pentru tinutele doamnelor pentru anotimpul rece al anului.

Zega -magazinul online cu paltoane pentru toate gusturile vestimentare

logo zega -- magazin online de fashionZega este magazinul online de articole vestimentare adresate atat doamnelor, cat si domnilor. Insa publicul cumparator majoritar este format din femei. In ceea ce priveste colectia de paltoane de dama , cei de la Zega si-au diversificat continuu aceste produse pe intreaga durata a perioadei de iarna, cei de la Zega dorind sa fie unul dintre principalii furnizori de astfel de produse adresate doamnelor. Colectia cuprinde o serie de modele de stiluri vestimentare diferite atat casual cat si office.

Unul din ultimele paltoane ce fac parte din gama Zega este cel din colectia Ma Dame. Acesta se remarca prin tesatura groasa ce ofera caldura si confort chiar si in cele mai friguroase zile ale iernii. Gulerul din stei este ideal pentru a tine de cald in aceasta zona a corpului foarte sensibila in general in perioada rece a anului. Culorile de alb si negru se potrivesc de minune peisajului alb din natura in perioada de iarna.

Starshiners -paltoane pentru doamnele tinere cu personalitate

logo starshinersIntotdeauna cei de la Starshiners s-au facut remarcati prin modelele extrem de elegante de paltoane cu care se adreseaza in principal femeilor tinere cu personalitate. Colectia de paltoane de dama a celor de la Starshiners cu imprimeuri este una de o eleganta aparte putand reprezenta o piesa vestimentara cheie pentru orice tinuta indiferent de celelalte componente ce compun outfit-ul. Culorile acestor paltoane sunt foarte vii ajutand orice doamna sa iasa in evidenta foarte usor. Cele doua randuri de nasturi ii confera o eleganta unica si deosebita in acelasi timp

Inpuff – eleganta feminina la alt nivel

inpuff.ro logo

Inpuff face parte din magazinele care in aceasta perioada ofera un voucher cadou ce consta intr-o reducere de 20% la unele din paltoanele de dama ce fac parte din colectia magazinului cu acelasi nume. Unul din paltoanele ce fac parte din aceasta campanie este cel din piele ecologica si blana in partea de jos. Acesta dispune si de un cordon care desparte partea de sus de cea de jos intr-un mod foarte subtil si elegant totodata. Gulerul negru din blana este accesoriul ce ofera atat caldura cat si eleganta in sezonul rece.

Acestea sunt unele din cele mai cunoscute magazine cu oferte speciale la paltoanele de dama pe care le puteti cumpara accesand site-urile lor. Spor la shopping si sa fiti inspirate in alegerea paltonului dorit.