A2t.ro este un magazin din spatiul online, care, incepand cu anul 2011, furnizeaza DVR-uri cu de la 4, pana la 8 sau 32 de canale, la preturi avantajoase.

Un DVR este un aparat de inregistrare video, destinat sistemelor de supraveghere video. Astfel, semnalele captate de la camerele video sunt salvate intr-o arhiva digitala la care utilizatorul poate avea acces chiar si de la distanta. De asemenea, prin intermediul unei interfete, utilizatorul poate modifica pozitia camerelor. Printre dotarile de baza ale unui DVR se numara senzorii de miscare si nigh-vision-ul.

Gama de DVR-uri cu 4 canale a celor de la A2t.ro cuprinde 13 aparate de inregistrare video, iar cea de DVR-uri cu 8 canale cuprinde 19 astfel de aparate. Preturile DVR-urilor cu 4 canale variaza intre 249.99 ron si 2699.99 ron, valoarea unui DVR fiind influentata de specificatiile tehnice ale acestuia. Gama DVR-urilor cu 8 canale are preturi cuprinse intre 349.99 ron si 3549.99 ron.

In luna aprilie, A2t.ro ofera gratis transportul pentru comenzile de DVR-uri

dvr online

In cazul in care un client isi doreste achizitionarea unui DVR cu 4 sau cu 8 canale si s-a hotarat asupra unui produs care se gaseste in catalogul virtual al celor de la A2t.ro, acesta va beneficia in luna aprilie de o oferta: transportul se efectueaza in mod gratis de catre A2t.ro.

De asemenea, in aceasta perioada, A2t.ro are reduceri de pana la 40% la preturile DVR-urilor astfel incat acestea devin accesibile mai multor buzunare.

Printre producatorii furnizati de magazinul online A2t.ro se pot gasi urmatorii:

· Hanbang

· Safer

· Dahua

· Hikvision

· Samsung

· Bosch

Specificatiile tehnice ale DVR-urilor cu 4 si 8 canale

dvr online

Un DVR care are 4 canale se poate conecta la 4 camere de supraveghere video.

DVR-urile cu 4 canale pot accepta camere de supraveghere HDCVI, IP si Analog in acelasi timp si sunt capabile sa inregistreze la o rezolutie mare ( 1080P, adica FULLHD). Acestea transmit intregistrarile catre un monitor prin cablu VGA sau prin HDMI catre un televizor. O caracteristica tehnica esentiala consta in faptul ca un astfel de aparat poate fi monitorizat de la distanta printr-un browser de internet, printr-un soft, dar si printr-o aplicatie speciala a telefonului sau a tabletei. Un alt aspect tehnic important al DVR-urilor cu 4 canale consta in faptul ca au o capacitate foarte mare de stocare a imaginilor.

dvr online

DVR-urile cu 8 canale se conecteaza la 8 camere video si pot inregistra la o rezolutie FULL 960H sau 720 AHD. Sistemele au capacitatea de a reda inregistrarile simultan pe toate canalele, au 2 porturi USB si transmit catre un monitor printr-un cablu VGA sau HDMI astfel incat inregistrarile se pot vizualiza pe orice tip de ecran. Daca DVR-ul se conecteaza la internet, inregistrarile se pot vedea in timp real, iar camerele compatibile pot fi analogice si IP.

Marea majoritate a sistemelor DVR 8 Canale dispun de iCloud, ceea ce inseamna ca forwardarea porturilor pe routter nu mai este necesara.

Asadar, daca va doriti achizitionarea unui sistem de supraveghere, care sa sporeasca intr-un mod eficient protectia spatiului privat sau comericial, puteti gasi DVR-uri pentru toate buzunarele in stocul magazinului online A2t.ro