Daca doriti sa reduceti cheltuielile in ceea ce priveste achizitionarea detergentilor conventionali pentru rufe, atunci trebuie sa va achizitionati detergentul bio din nuci de sapun! Pe langa faptul ca este cea mai eficienta solutie pentru a indeparta cele mai dificile pete, aceasta este 100% naturala, motiv pentru care nu veti mai fi supusi substantelor chimice din detergentii conventionali.

Detergentul cu nuci de sapun, cel mai bun inlocuitor al produselor pentru curatenie conventionale!

Petele greu de curatat sau suprafetele mult prea greu de igienizat va pot provoca mari batai de cap atunci cand va apucati de curatenie! Magazinul online 10beneficii vine in ajutorul dumneavoastra cu cel mai eficient detergent bio organic cu nuci de sapun, oferindu-va in acest sens cel mai convenabil pret pentru achizitionarea sa. Cum remediile naturiste au inceput sa isi faca cunoscute beneficiile, asa si produsele de curatenie pe baza bio au inceput sa devina preferate pentru uzul casnic!

Detergentul cu nuci de sapun si aroma de lamaie igienizeaza suprafetele fara a lasa urme, iar hainele de curata in profunzime, mentinand culoarea si calitatea texturii acestora! Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, folositi detergentul cu nuci directe pe pete, insa nu aplicati substanta pe suprafete din lemn netratat sau ceruit, cat nici pe suprafetele din aluminiu! Acest detergent poarta denumirea de vegan, intrucat nu contine substante precum clor, fosfati, dioxina sau arome sintetice. In plus, termenul de valabilitate este de 6 luni de la prima utilizarea, detergentul bio fiind certificat de VEGAN Society Austria! Despre nucile de sapun puteti citi mai multe informatii dand click AICI.

Despre 10BENEFICII

10beneficii.ro este magazinul online care va ofera cele mai bune produse bio-naturiste pentru dumneavoastra si intreaga familie! Toate produsele sale pot fi descoperite daca veti intra pe site, iar in cea ce priveste achizitionarea lor, echipa 10beneficii va pune la dispozitie comanda online si comanda telefonica! Ultima varianta poate fi folosita apeland numarul de telefon 0762.214.090! Pentru comenzile mai mari de 150 de RON, veti primi transportul gratuit la domiciliu!

###