cum sa porti o geanta

Se spune ca eleganta si rafinamentul unei femei nu stau in haine si accesorii, insa acestea contribuie in mod decisiv la atitudinea doamnei la locul de munca, pe strada sau la un eveniment si, totodata, dau un plus de feminitate tinutei unei doamne. De la aceasta idee a plecat si creearea magazinului online de genti de dama office elegante Zevo.ro. Dorind sa vina in intampinarea doamnelor aflate in cautarea unei genti office, dar nu numai, Zevo.ro se dezvolta de la an la an, atragand o serie de producatori a caror calitate este recunoscuta atat la nivel national, cat si la nivel international.

Magazinul online Zevo.ro se axazeaza in primul rand pe calitatea produselor furnizate, dar acorda o atentie deosebita si modalitatii prin care doamnele isi pot comanda produsele dorite. Astfel, Zevo urmareste in permanenta sa faciliteze navigarea pe site si sa vina in intampinarea doamnelor prin posibilitatea de a selecta, in functie de interese, produsul dorit: tipul de geanta – office, ocazie, geanta de laptop etc – , culoarea, materialul preferat etc.

Care sunt materialele si culorile disponibile pe Zevo.ro la gentile de dama office ?  

logo zevoIntrucat orice detaliu face diferenta, doamnele acorda o atentie deosebita momentului in care trebuie sa-si comande un nou accesoriu. Astfel, magazinul online Zevo.ro pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de genti office care pot varia in functie de modelul si preferintele dumneavostra. Magazinul ofera o paleta bogata de culori la care doamnele pot opta, precum si o gama larga de modele care pot fi combinate in functie de preferinte. In ceea ce priveste tipurile de materiale, magazinul online Zevo ofera genti office de dama din piele naturala, ecologica, insa foloseste si materiele textile.

Criteriile dupa care magazinul online Zevo.ro isi alege partenerii producatori sunt urmatoarele:

  • Culoarea – intrucat permite doamnelor alegerea dintr-o paleta larga a culorii celei mai potrivite pentru tinuta vestimentara.
  • Materiale – diversificarea tipurilor de materiale ofera doamnelor o plaja mult mai larga de produse din care pot alege in functie de dorintele acestora
  • Design-ul – un aspect extrem de important, intrucat geanta office aleasa trebuie sa se plieze extrem de bine pe tinuta vestimentara a doamnei.

Calitatea gentilor de dama office oferite este reflectata si in stabilirea preturilor de la un nivel minim de 100 de lei, putand ajunge pana la 350 lei in functie de modelul dorit.

De asemenea, cu ocazia venirii primaverii, Zevo.ro deruleaza o campanie de reduceri, oferind doamnelor noile genti elegante din colectie. Reducerile in luna martie variaza intre 7% si 20% punand doamnelor la dispozitie o multitudine de modele noi.

Cum se pot comanda genti office pe Zevo.ro ?

Magazinul online Zevo.ro pune la dispozitie comanda online, pe e-mail sau telefonic. Totodata, dacă vreti să vizualizati produsele, sa le probati, sau sa le ridicati personal, puteti vizita cele doua showroom-uri:

  • AUCHAN Pallady din București, Sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N, CP 032258
  • AUCHAN Berceni din București, Sector 4, Drumul Dealul Bisericii 67-109, CP 042157

De asemenea, magazinul online Zevo.ro dispune si de o politica de retur a produselor. Puteti returna produsele cumparate de pe site-ul zevo.ro in termen de 14 zile de la data primirii lor. De asemenea, puteti schimba produsele în termen de 30 de zile de la data comandarii lor.

Cu siguranta, veti gasi geanta office potrivita pentru dumneavoastra, cu un design atractiv si la o calitate foarte buna, accesand magazinul online, Zevo.ro