casa construita din osbMagazinul online Mag Constructii ofera cel mai bun raport de calitate-pret pentru achizitionarea placilor OSB. Placile de tip OSB (Oriented Strand Board) sunt deosebit de versatile si sunt folosite, in general, in constructii, dar sic a materie prima pentru containere de transport pe mare sau ambalaje. Acest tip de material este unul foarte folosit in proiectiile din lemn, in special pentru interiorul sau exteriorul caselor de tip ecologic, din ce in ce mai folosite in zielele noastre.

La Mag Constructii clientii vor gasi, pe langa cantitate (si pret foarte accesibil) si materiale de cea mai buna calitate, menite sa satisfaca dorintele chiar si a celor mai pretentiosi. Avantajele placilor OSB sunt de ordinul sutelor, insa cele mai importante beneficii ale placilor OSB de la MagConstructii.ro sunt mai jos amintite:

  • Pret. Desi acestea par foarte scumpe, placile OSB au un pret mic, menit sa atraga orice client
  • Rezistenta. Placile OSB sunt foarte rezistente, nu sunt inflamabile si prezinta o etansare buna la acoperire (este suficienta folosirea unor rosturi intre placi, iar acestea vor sta etans)
  • Greutate. Din punct de vedere al greutatii, acestea sunt extrem de usoare si, mai mult decat atat, prezinta o elasticitate excelenta
  • Coeficient foarte mic de umflare la umezeala. Placile OSB nu se deformeaza la aer, ca in cazul placilor de lemn sau a altor produse confectionate din lemn

Cu aceste avantaje ale placilor OSB, dar si cu multe altele, Mag Constructii isi asteapta clientii, pentru a le oferi materialele de cea mai buna calitate.

Placa OSB de la MagConstructii.ro, ideala pentru orice tip de constructie

Placa OSB reprezinta un material dintre cele mai durabile, care pot fi utilizate la constructia oricarei case. Ca si componenta, ele sunt formate din aschii mici de lemn, subtiri si lungi, orientate in mod incrucisat. Placa OSB este conceputa pentru a fi folosita in toate tipurile de constructii si este conceputa pe trei straturi, dupa cum urmeaza: stratul superior si cel inferior sunt alcatuite din aschii rasinoase, pozitionate longitudinal, iar stratul de la jumatate este confectionat din aschii pozitionate pe latime. Aceste aschii rasinoase din care sunt confectionate le face sa fie extrem de calitative si de accesibile, pretul unei placi OSB fiind extrem de accesibil oricarui buzunar.

MagConstructii.ro, alegerea perfecta pentru placile OSB

Placajul OSB ajuta utilizatorii sa beneficieze de mai mult spatiu, grosimea acestor placi fiind redusa. Acest lucru reprezinta un real avantaj pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa-si deschida un spatiu mai larg.

Din punctul de vedere al modului de lucru cu aceste placi de tip OSB, ele sunt foarte usor de folosit, asamblandu-se extrem de usor. Greutatea si grosimea fiind mici, ele permit ca manevrarea si transportarea lor sa fie foarte usoara, comparativ cu alte materiale de constructii.

Mag Constructii este un magazin online care comercializeaza accesorii si materiale de constructii la preturi dintre cele mai accesibile, acordand in acelasi timp o atentie deosebita pentru calitatea desavarsita. Profesionalismul si calitatea materialelor ii recomanda si ii propulseaza in topul preferintelor celor mai multi utilizatori.