Toate femeile isi doresc sa aiba o simetrie perfecta a fetei, dar fiindca nu exista perfectiune, constructia armonioasa a chipului poate fi oferita prin cateva simple procedee. Colacul de salvare al tuturor femeilor care isi doresc sa aiba buze mai pline si o forma mai pronuntata a conturului buzelor, este Dr Sorin Parasca, medicul  cu o experienta vasta in domeniul interventiilor estetice. Recurgand la un proces simplu, lipsit de durere si cu rezultate vizibile destul de rapide, marirea buzelor este se afla printre cele mai populare modificari estetice realizate prin intermediul unei interventii chirurgicale la cabinetul autorizat al doctorului Sorin Parasca.

Cum decurge o operatie de marire de buze la cabinetul lui Dr Sorin Parasca?

Marirea buzelor, numita si operatia de agumentare pentru buze este interventia care poate fi realizata atat pentru persoanele mai mature cat si pentru cele mai tinere, deoarece are foarte putine contraindicatii. Operatia de marire a buzelor va scade semnificativ una dintre cele mai neplacute procese cu care chipul feminin se confrunta pe masura trecerii timpului:

operatie de augmentare buze

  • Inaintarea in varsta care duce la subtierea buzelor;
  • Procesul ireversibil de imbatranire;
  • Ridurile mici care apar in jurul buzelor.

Printr-o procedura ce nu este deloc dureroasa de marire a buzelor si care necesita doar o anestezie locala, buzele vor fi mai mari si simetria fetei  va fi garantata. Pe moment ce s-a incheiat consultatia la cabinetului domnului Dr Sorin Parasca, pacienta va fi informata atat despre modalitatea de interventie cat si despre tipul de implanturi pe care poate sa le aleaga:

  • Implantul definitiv este acceptat mai bine de corpul uman si are un efect de durata mare de timp;
  • Implantul temporar se realizeaza prin injectarea de acid hialuronic sau prin cel de origine animala;
  • Marirea buzelor cu propria grasime.

Cum se poate planifica o consultatie la cabinetul lui Dr Sorin Parasca pentru operatia de marire a buzelor?

Pentru oricare operatie estetica, apelarea la cei mai buni specialisti in domeniu este esentiala. Echipa Dr Sorin Parasca prin experienta uriasa, este un model de profesionalism in acest domeniu, sunt cei pe care ii puteti solicita cu incredere  atunci cand doriti sa beneficiati de operatie de marire a buzelor.

Pentru a programa o intalnire cu echipa Dr Parasca, intrati pe site, locul unde se gasesc atat descrierile amanuntite ale operatiei de marire a buzelor, dar si formele de contact: numarul de telefon al clinicii 0723.513.914, precum si adresa de e-mail al domnului doctor, sorin.parasca@clinica-estetica.ro / office@clinica-estetica.ro.