masina de spalatMasinile de spalat rufe furnizate de magazinul Badabum.ro beneficiaza de reduceri care ajung pana la 30%.
Masinile de spalat rufe sunt plasate pe piata si furnizate la adresele precizate in comenzi de magazinul Badabum.ro, magazin specializat in comercializarea produselor electrocasnice, electronice sau pentru retelistica.
La Badabum.ro gasiti masinile de spalat rufe care sunt fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori din acest domeniu. Printre acestia se numara si urmatoarele brand-uri:

• AEG, Arctic, Beko, Bosch, Candy
• Daewoo, Electrolux, Franke, Gorenje
• L.G., Indesit, Panasonic, Samsung

Masinile de spalat haine – ce detalii tehnice au?

Masinile de spalat haine furnizate de Badabum.ro inglobeaza tehnologii de ultima ora.

masina de spalat haine

Astfel, in stocul magazinului Badabum.ro, clientii pot gasi urmatoarele tipuri de masini:

• Masini de spalat rufe
• Masini de spalat rufe semiautomate
• Masini de spalat rufe cu uscator

Pretul masinilor de spalat difera de la model la model in functie de producator, numarul programelor de spalare, capacitatea de incarcare, viteza de centrifugare si tipul de incarcare al rufelor.

In acest sens, in oferta Badabum.ro se pot gasi masini al caror tip de incarcare poate fi vertical sau frontal, masini a caror viteza de centrifugare este cuprinsa intre 1000 de rotatii pe minut si peste 1200 de rotatii pe minut sau masini de spalat rufe a caror capacitate variaza de la sub 5 kilograme la peste 8 kilograme.

Masina de spalat rufe- cum se poate achizitiona?

masina de spalat rufe

Masinile de spalat haine de la Badabum.ro se pot cumpara fara a fi nevoiti sa plecati de acasa.
Badabum.ro este un magazin online, nu stradal. Diferenta dintre un magazin care isi desfasoara activitatea in mediul online si unul care se afla intr-un punct fix rezida in modalitate de cumparare a masinilor de spalat rufe. In acest sens, primul le ofera clientilor sai o modalitate de cumparare utila. Aceasta consta in posibilitatea de a plasa o comanda online.

Astfel, pentru a cumpara un produs nu mai trebuie sa mergeti pana la magazinele stradale, intrucat comanda online se efectueaza direct pe site-ul magazinului, fie de la un calculator, fie de pe telefonul mobil. Prin intermediul acestei modalitati de achizitie, clientii Badabum.ro pot ecomisi timpul necesar mersului la magazinele din punctele fixe.

Persoanele interesate de achizitionarea unei masini de spalat haine isi pot indrepta privirea catre stocul pus la dispozitie Badabum.ro, intrucat acesta cuprinde o gama generoasa de astfel de produse.
Prin comercializarea unui numar mare de modele de masini de spalat haine, scopul magazinului online Badabum.ro consta in a se adresa unui spectru cat mai larg de venituri, preferinte sau necesitati.