Maxxperformance.ro este un site de prezentare a serviciilor prestate de firma cu acelasi nume, firma specializata in cresterea performantelor exclusiv prin tuning electronic (chip tuning). Firma aduce argumente in favoarea chip tuning-ului pentru Bucuresti, unde poate sa opereze, si bineinteles ca aduce si argumente pe baza carora soferii de autovehicule cu calculator de bord electronic sa solicite echipei Maxx Performance Chiptuning anumite operatiuni care sa imbunatateasca performantele masinii.

  chip tuning

Ce implica chiptuning-ul si de ce Maxxperformance.ro este compania potrivita pentru acest lucru?

chiptuning

Retrasarea parametrilor unei masini prin schimbarea starilor de fabrica sau prin anularea unui filtru special se numeste chip tuning auto. Bineinteles, acestea sunt doar 2 dintre operatiunile care se incadreaza la chiptuning. Prin toate actiunile necesare, pentru care cei de la Maxxperformance.ro se conecteaza la un laptop care face back-up pe severe dedicate, au ca rezultat urmatoarele schimbari, cuantificat prin urmatoarele cifre:

  • Schimbarile se pot face la aproximativ 40 de marci auto, pentru fiecare existand mai multe motorizari luate in calcul
  • O schimbare este cresterea puterii motorului cu 30%, pentru motorul diesel turbo, si cu procente mai mici, dar insemnate, la motorul diesel, la motorul pe benzina turbo, si la motorul pe benzina
  • Acestea sunt cele mai bune schimbari din ultimii 25 de ani; sistemele de bord erau rudimentare acum 15-25 de ani, si se schimbau cu totul; era o actiune de tuning, precursoarea actiunii de chip tuning
  • O alta schimbare este cresterea limitei de turatie de la 6000 rpm la 6400 rpm; acest lucru nu inseamna adaugarea a nimic, ci numai deblocarea potentialului limitat de catre producatorul care doreste altfel sa ofere o garantie mai mare pentru motor, limitarea turelor fiind o masura de precautie
  • Bineinteles ca mai mare fiabilitate inseamna reducerea consumului de carburant cu pana la 15%, datorita arderilor care sunt complete intr-o masura mult mai mare

Cifrele sunt mai multe, insa asteapta ca in functie de motorizarea variantei marcii respective, pentru care un sofer posesor sau altul este interesat, sa se poata urmari cu exactitate toate efectele, cuantificate dupa solicitarea unei oferte in cifre exacte. Bineinteles, nu orice firma specializata poate atinge aceste cifre; depinde de dotarile acestora in acest sens. La Maxx Performance Chiptuning, dotarile sunt printre cele mai bune.

 

Chiptuning-ul, care mareste cuplul motor-putere de transmisie, prestat de firma Maxxperformance.ro

Chiptuning-ul este efectuat in principiu de firme specializate in tuning, numai ca Maxxperformance.ro a preferat sa lucreze doar in zona tuning-ului electronic, pentru a fi lider in piata din Bucuresti de chip tuning.

chiptuning

Pentru ca asemenea operatiuni necesita resurse precum softuri licentiate, servere dedicate, cunostinte de specialitate si echipamente performante, chip tuning-ul are un pret care trebuie privit mai degraba ca pe contravaloarea unei investitii, si nu a unei operatiuni de tuning la jante, spre exemplu.

Compania Maxx Performance Chiptuning poate fi contactata pentru informatii suplimentare la numarul 0765.446.422. Fiind vorba de unele cifre sau termeni mai greoi, raspunsul specialistilor poate veni si sub forma scrisa, prin reply dat la un e-mail primit pe adresa office@maxxperformance.ro.