Retailerul online Badabum.ro infatiseaza modele de smartwatch mult mai ieftine fata de pretul pietei, deoarece nivelul de reducere de pret este chiar si de -50%, asadar jumatate de pret! Aceasta promotie incurajeaza abandonarea ceasurilor obisnuite si adoptarea unor smartwatch-uri de pe acest link care sa ofere eleganta purtarii unui ceas, dar sa fie si util in legatura cu activitatile de fitness, in legatura cu starea vremii, in legatura cu notificarile de pe mail sau retelele de socializare si asa mai departe.

Nu orice smartwatch de vanzare pe Badabum.ro este inclus in promotie, dar cele care sunt dispun de varietate si de calitate.

Brandurile ceasurilor smart care sunt incluse in promotia de la Badabum.ro

Un ceas inteligent este intotdeauna caracterizat de mai multe lucruri, insa abia dupa marca si model si, desigur, compatibilitate, urmeaza luarea in calcul a celorlalti factori. Iata cateva exemple de modele incluse in promotie si nivelul lor de reducere:

  • Huawei  – un model golden, redus cu -32%, dar si un model cu black leather strap, redus cu -44%
  • Apple – cu carcasa din otel inoxidabil, redus cu -33%
  • pebble – un model rotund si rosu, cu -29% reducere de pret
  • Sony – un model futurist, cu silicon black, redus cu -41%, sau un model cu bratara din piele maron, tot cu -41% reducere
  • Motorola – o varianta silver cognac, cu -16% reducere
  • LG- watch urbane second edition, cu -9% reducere
  • star – un nivel de -50% reducere waterproof cu silicon; este cel mai inalt nivel de reducere

Badabum.ro cunoaste avantajele ceasurilor inteligente; de aceea reduce preturile

Badabum.ro isi prezinta intr-un mod cat mai atractiv categoria de ceasuri inteligente, smartwatchuri, deoarece cunoaste faptul ca acestea pot usura folosirea telefonului (o notificare va fi considerata importanta sau neimportanta fara sa mai fie nevoie de scoaterea smartphone-ului din buzunar, poseta, geanta s.a.m.d).

Autonomia ceasurilor smartwatch este una asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile de astazi, si se imbunatateste cu fiecare model care mai apare. Ceasurile pot fi sport, elegante, clasice, futuriste, asadar libertatea de design este una foarte mare, pentru toate gusturile si cei care tin doua smartwatchuri le pot alterna in asortarea cu vestimentatia utilizata la cazier sau in activitatile sportive, in plimbare prin oras, in vacanta si asa mai departe.

Badabum.ro ofera informatii clare despre compatibilitatea smartwatch-urilor cu telefoanele, despre autonomie, despre functii si asa mai departe. Toate informatiile acestea, precum si fotografiile edificatoare, sunt infatisate in clar si de aceea Badabum.ro merita vizitat. Promotia face ca vizita sa se incheie cu o comanda, chit ca utilizatorii cumpara pentru ei insisi, chit ca doresc sa faca un cadou cuiva sau sa se preocupe din timp catre un cadou de Sarbatori.

Clientii se ajuta si de descrierile smartwatch-urilor bune si ieftine de pe magazinele online de tipul Badabum.ro. De fapt, descrierile conteaza atat de mult, incat pot lamuri pana si un nestiutor, nu mai punem faptul ca pot oferi informatii pretioase si unui client care poarta deja un smartwatch la mana.

Reprezentantii magazinului online Badabum.ro pot fi contactati pentru informatii legate de smartwatchuri si despre comenzi la numarul 0372.88.77.22, sau prin e-mail: office@badabum.ro.