IlBambino.ro este magazinul ce comercializeaza o paleta foarte larga de modele de triciclete de copii. Printre modelele afisate se regasesc si cateva care vor incanta parintii mai mult decat in mod obisnuit. Sunt modele premium, la pret accesibil, si merita toata atentia de care se bucura.

Tricicletele, cu cat sunt mai complexe, cu atat aduc avantaje pentru copii dar mai ales pentru parinti, pentru ca, in cele din urma, parintii sunt cei care manevreaza tricicletele sau, fiind protectori, nu acorda autonomie completa micutilor. O tricicleta foloseste celor mici sa faca miscare, deoarece inca nu pot incerca o bicicleta, sunt prea mici pentru acest lucru.

Cat de complexe si versatile sunt tricicletele multifunctionale pentru copii

cei mici adora plimbarile cu tricicletele

Tot mai multe modele sunt prevazute cu copertina si loc pentru jucarii. Numai ca exista un model dezvoltat de producatorul Baby Mix, denumit Happy Days, unde caracterul multifunctional aduce un plus atat pentru copii cat si pentru parinti.

Happy Days se recomanda prichindeilor cu varsta intre 1 si 5 ani, si reprezinta cadoul ideal pentru acestia. Pentru ca este o tricicleta complexa, iata mai jos cateva caracteristici importante ale acesteia:

Daca cel mic are sub 2 ani:

  • Dispune de un suport pentru picioare pentru perioada cand copiii nu ajung la pedale
  • Manerul pentru parinti nu este fix, ci dirijabil
  • Este prevazuta cu o husa pentru copiii mici, pentru evitarea caderii accidentale de pe scaun
  • Centura de siguranta se prinde in 5 puncte, iar bara de protectie dispune de material moale

Daca cel mic nu are 1 sau 2 ani, ci de la 3-4 ani in sus, aceste elemente supimentare nu mai sunt indicate, de acum picioarele ajung la pedale, in acest sens:

  • pedalele fiind prevazute cu un sistem antialunecare
  • Desi poate pedala, uneori copilul nu doreste, iar un suport pliabil este ceea ce trebuie
  • Tricicleta este prevazuta si cu un cos pentru accesorii sau jucarii, si cu oglinda retrovizoare
  • Mai mult, spatarul, manerul si suportul pentru picioare se pot inlatura, ca sa ramana o tricicleta pentru copii cu pedale clasica, numai buna pentru ca cel mic sa simta libertatea completa

Magazinul IlBambino incurajeaza inovatia in design-ul tricicletei  de copii 

Pentru copiii de peste 3 ani, plasa de protectie sau centura de siguranta nu mai pot intra in discutie, iar riscul de accidentare creste. O solutie in a reduce aceste riscuri aproape de minim este inovatia in design. IlBambino.ro doreste ca tot mai multi copilasi sa fie in siguranta, de aceea are in paleta de produse si triciclete pentru copii cu forma triunghiulara.

Producatorul Baby Trike aduce pe IlBambino.ro modelul Kart cu pedale Alien, care are un design futurist si culori luminoase intercalate cu nuante profunde de negru. Curbele luate pot fi  foarte ascutite, si ca sa fie posibil acest lucru exista doua roti in fata si doar una in spate.

Nu seamana cu nicio alta tricicleta, desi un design sportiv este cel folosit si de producatorul Puky, de asemenea de gasit pe IlBambino.ro. Se pare ca modelele speciale se regasesc din plin in catalogul de triciclete pentru copii prezent pe magazinul online. O bucurie mai mare ca dobandirea unei triciclete noi si speciale pentru copii rar se intampla.

Compania care detine magazinul online IlBambino.ro poate fi contactata telefonic la numerele 0746.32.032 sau 0732.754.171 sau pe e-mail la adresa office@ilbambino.ro.