Crestinarea copiilor reprezinta unul dintre momentele extrem de importante din viata parintilor, care se straduiesc sa organizeze cat pot mai bine aceasta zi memorabila si cu o mare incarcatura emotionala.

Ziua botezului este asteptata de toata lumea cu multa bucurie in suflet, doar ca pana la ea, parinii au de facut o multime de lucruri, fara de care evenimentul nu ar fi unul fericit. Astfel, ei vor avea de ales biserica si preotul care vor oficia crestinarea bebelusului, restaurantul la care vor realiza petrecerea, dar si magazinul de la care vor alege invitatiile de botez, cele care vor anunta rudelor si prietenilor fericitul eveniment.

Un partener de seama al tuturor mamicilor si taticilor devine firma Invitatie-online.ro, cea care propune o gama variata de modele de invitatie pentru crestinarea micutilor. Gama este disponibila aici: http://www.invitatie-online.ro/invitatii-botez.html, pe site-ul oficial al magazinului. Cu o experienta vasta in acest domeniu, Invitatie-online.ro vine cu servicii ireprosabile in ce priveste:

 • Designul modelelor de invitatie pentru botez;
 • Layout-area modelelor;
 • Punerea acestora in aplicare pe suportul de hartie si folosirea diferitelor tehnici de imprimare.

Invitatie-online.ro vine in fata clientilor sai cu un site ce beneficiaza de un design modern, in culori atractive, placute ochiului, cu o lejeritate mare in a da comanda si cu o relatie stransa de colaborare cu acestia.

Modelele cele mai interesante de invitatii de botez ieftine

Toti parintii isi doresc pentru copiii lor momente frumoase, clipe de neuitat, hainute dragalase, invitati multumiti cu ocazia botezului. Din acest motiv, Invitatie-online.ro pune la dispozitia lor invitatii de botez online in modele diverse, cu un design original, extravagant sau clasic, gata sa satisfaca pretentiile celor mai exigenti dintre clienti.

Dintre tipurile de invitatii de botez care pot fi gasite pe rafturile virtuale ale magazinului online Invitatie-online.ro pot fi enumerate urmatoarele:

 • Invitatii pentru crestinarea copilului, haioase, care sa aduca un zambet de amuzament pe fata viitorilor oaspeti;
 • Invitatii clasice, simple, elegante, perfecte pentru un eveniment cu stil;
 • Invitatii de botez online cu poza bebelusului, un model modern, care atrage tot mai multi dintre parintii acestor zile, pentru ca invitatii vor ramane cu imaginea micutului pentru totdeauna;
 • Invitatie de botez tridimensionala, un model inovativ, in conformitate cu noile tehnologii;
 • Invitatii de botez ieftine, de tip handmade, pentru parintii care isi doresc un plus de originalitate.

Invitatii de botez, usor de achizitionat online

Invitatie-online.ro vrea sa ofere clientilor o experienta placuta pe site, punandu-le la dispozitie tot felul de informatii si de servicii, astfel incat sa poata alege usor si rapid invitatiile pentru crestinarea copilului.

Un cumparator va beneficia de urmatoarele:

 • Invitatii de botez ieftine si cu un design atragator, spectaculos, elegant;
 • Durata medie de executie a unei comenzi este de 3 zile;
 • Consiliere, editare foto si cropare de fotografii pentru invitatiile de botez cu foto;
 • Livrarea lor se face prin Posta Romana sau prin curier, dar se accepta si ridicarea de la sediu;
 • Urgentele se pot expedia in 24 de ore;
 • Personalizarea invitatiilor de botez;
 • Reduceri de pret in functie de modelul invitatiei de botez si de cantitate.

Pentru informatii suplimentare, orice client poate sa sune la numarul de telefon afisat pe site, 0735.088.648, sau sa scrie la e-mailul office@invitatie-online.ro. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 20.00 si sambata, intre orele 10.00-16.00.

invitatii botez casuta

invitatii botez trenulet

invitatii botez fluturasi

invitatii botez animalute

invitiatii botez petrecere

invitatii botez iepuras