motopompe

Motopompele disponibile pe magazinul online de profil Magazialucostica.ro au pretul mai mic, desi caracteristicile lor raman aceleasi. Aceasta promotie acopera multe modele dintre cele peste 50 de articole pe care le infatiseaza acest magazin de echipamente pentru gradinarit. Reducerile de pret ajung chiar si la -25%, acoperind si motopompe de performante mai mici, dar si motopompe puternice.

Motopompele folosesc la irigatia adecvata a gradinii, si sunt echipamente de baza pentru orice gradinar care doreste sa eficientizeze procesul de udare a gradinii. In plus, acestea pot fi folosite si pentru transvazarea apelor (mutarea lor din locurile unde nu ar trebui sa se afle in recipiente sau in alte locuri convenabile).

Aparatele motorizate de pompare de pe Magazialucostica.ro si cateva repere dupa care se alege modelul dorit

Camera:  DCS330C Serial #: K330C-00592 Width:  2008 Height:  1504 Date: 2/20/02 Time:  16:09:19 DCS3xx Image FW Ver:  3.2.3 TIFF Image Look:  Product Sharpening Requested: Yes Counter:  [11094] ISO Speed: 125 Aperture: f32 Shutter: 1/90 Max Aperture: f2.8 Min Aperture: f32 Exposure Mode: Manual (M) Compensation: +0.0 Flash Compensation: +0.0 Meter Mode: Matrix Flash: None Drive Mode: Single Focus Mode: AF-S/Wide Self-timer: No Focal Length (mm): 59.5 Lens Type: Gen 1 D-Type AF Nikkor White balance: Preset (Flash) Time: 16:09:19.316

Aparatele motorizate de pompare au doar pretul redus pe Magazialucostica.ro, caracteristicile lor ramanand aceleasi. Promotia include atat modele mai modeste in performante, cat si modele puternice, care de obicei sunt mai scumpe. Caracteristicile tin de tipul de apa cu care lucreaza si de alte criterii din lista de mai jos:

 • Motopompa de apa curata, de apa semi-curata (sau semi-murdara, sunt echivalente) sau de apa murdara
 • Puterea dezvolata de motor (1 CP este suficient pentru o gospodarie relativ mica, iar 10 CP este un maxim folosit doar in cazurile in care gradina are dimensiuni considerabile)
 • Adancimea de aspiratie este mai mare de 20 m doar pentru motopompele de utilizare industriala, pe care Magazialucostica.ro nu le comercializeaza
 • Debitul de apa permis in functie de puterea motorului este de la mic la foarte mare
 • Inaltimea de refulare trebuie sa depaseasca putin necesarul calculat, pentru ca motorul sa nu fie solicitat la maxim sau suprasolicitat in nicio circumstanta

Motopompa de la producatori consacrati este importata pe Magazialucostica.ro si pusa la promotie

motopompele

Producatorii de la care Magazia lu’ Costica a importat motopompele sunt AGT, AL-KO, Honda, Kipor si Media Line. Acestia sunt cunoscuti in bransa, dar si in retail-ul de unelte si utilaje pentru gradinarit. Modelele au ori un cadru dreptunghiular care poate servi drept maner sau stativ pentru motor si echipamente, sau doua brate cu maner si doua roti, pentru mutarea prin impingere in locul dorit.

Reducerile de pret se refera la ambele variante, la diferite valori de putere a motorului sau de inaltimi de pompare, si, de asemenea, sunt regasite si la motopompe pentru apa curata, cat si la motopompele pentru celelalte doua tipuri de apa pentru care o motopompa poate fi destinata.

Cine va accesa Magazialucostica.ro pentru a cauta motopompele de vanzare, este sfatuit sa se orienteze cu prioritate catre tipul de motopompa care ii trebuie, pentru a alege un model fiabil si numai bun pentru necesitatile sale. Abia apoi, se va interesa si de pret, iar surpriza va fi una placuta cand va afla ca motopompa aleasa este inclusa si ea in promotie.

Magazia lu’ Costica poate fi contactata telefonic, la numarul 0741.077.261, sau prin e-mail la adresa comenzi@magazialucostica.ro.